|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:56
|
Szerző |
Üzenet |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: stevbig írta: asera írta: stevbig írta: Tegnap jó fiú akartam lenni és ezért lőttem egy pár képet, de sajnos mind használhatatlan ! Egyszerűen nem tudok rá érezni a tükrös gép rejtelmeire, pedig elég sok beállítást kipróbáltam! Canon 600d 18-55 IS obival próbálkoztam de mindegyik életlen olyan homályosnak tűnik! Teljesen kész vagyok tőle, de azért nem adom fel! Raw-ban fotózol? Nem! Próbáltam már azt is de ott meg annak a kezelése megy nehézkesen! Pedig kénytelen leszel,mert az utómunka elengedhetetlen,anélkül nem leszenek jó kèpek Köszi! Akkor majd megint próbálkozok! Még egy obi cserén is gondolkodom, csak még nem tudom melyik lenne az ideális mert minél több leírást és tesztet nézek annál bizonytalanabb vagyok! Meg igazából nagy összeget se szeretnék első körben rá áldozni!
|
2014. április 28., hétfő 18:46 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: asera írta: stevbig írta: Tegnap jó fiú akartam lenni és ezért lőttem egy pár képet, de sajnos mind használhatatlan ! Egyszerűen nem tudok rá érezni a tükrös gép rejtelmeire, pedig elég sok beállítást kipróbáltam! Canon 600d 18-55 IS obival próbálkoztam de mindegyik életlen olyan homályosnak tűnik! Teljesen kész vagyok tőle, de azért nem adom fel! Raw-ban fotózol? Nem! Próbáltam már azt is de ott meg annak a kezelése megy nehézkesen! Pedig kénytelen leszel,mert az utómunka elengedhetetlen,anélkül nem leszenek jó kèpek
|
2014. április 28., hétfő 18:39 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: stevbig írta: Tegnap jó fiú akartam lenni és ezért lőttem egy pár képet, de sajnos mind használhatatlan ! Egyszerűen nem tudok rá érezni a tükrös gép rejtelmeire, pedig elég sok beállítást kipróbáltam! Canon 600d 18-55 IS obival próbálkoztam de mindegyik életlen olyan homályosnak tűnik! Teljesen kész vagyok tőle, de azért nem adom fel! Raw-ban fotózol? Nem! Próbáltam már azt is de ott meg annak a kezelése megy nehézkesen!
|
2014. április 28., hétfő 18:35 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Tegnap jó fiú akartam lenni és ezért lőttem egy pár képet, de sajnos mind használhatatlan ! Egyszerűen nem tudok rá érezni a tükrös gép rejtelmeire, pedig elég sok beállítást kipróbáltam! Canon 600d 18-55 IS obival próbálkoztam de mindegyik életlen olyan homályosnak tűnik! Teljesen kész vagyok tőle, de azért nem adom fel! Raw-ban fotózol?
|
2014. április 28., hétfő 18:21 |
|
|
stevbig
|
Tegnap jó fiú akartam lenni és ezért lőttem egy pár képet, de sajnos mind használhatatlan ! Egyszerűen nem tudok rá érezni a tükrös gép rejtelmeire, pedig elég sok beállítást kipróbáltam! Canon 600d 18-55 IS obival próbálkoztam de mindegyik életlen olyan homályosnak tűnik! Teljesen kész vagyok tőle, de azért nem adom fel!
|
2014. április 28., hétfő 17:34 |
|
|
Matyi
|
Gegob írta: novenyesakvariumok írta: Gegob, megneztem a kepeket, ez a sigma a jobbik fajtabol valo. Valamint megneztem a tobbi kepedet is a flickr-n, Le a kalappal, van kozte par nagyon jo. Köszönöm! Mi anno egy idoben 3 ilyen 10-20at vettunk es mindharman mar akkor is komolyabban fotoztunk az egyikunk egy mafosz bronzdiplomas művész. Tobbszor nyert képe az ev termeszetfotosan es tudjatok ha nem vagy Mate Bence akkor ez komoly kihívás:)). Az egeszbol azt akartam kihozni hogy ő is azt mondta h hihetetlen jo a sigma ez a fajta nagylatoja. Tudom azt is h mint gyártó nagy szorassal dolgozik es vannak szarok. De ha picit utananeztek neten gyari szam alapjan jo esellyel ki lehet szűrni a gyengebb darabokat. Azt is tudom hogy kicsit tularaztam a lencset de kevesebbért nekem nem eri meg eladni, akkor inkabb megtartom. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el Igen kicsit túláraztad, szerintem azon az áron kicsit nehézkes lesz eladni. http://www.screenshop.hu/sigma-10204056-p-16765.html
|
2014. március 30., vasárnap 18:39 |
|
|
Gegob
|
novenyesakvariumok írta: Gegob, megneztem a kepeket, ez a sigma a jobbik fajtabol valo. Valamint megneztem a tobbi kepedet is a flickr-n, Le a kalappal, van kozte par nagyon jo. Köszönöm! Mi anno egy idoben 3 ilyen 10-20at vettunk es mindharman mar akkor is komolyabban fotoztunk az egyikunk egy mafosz bronzdiplomas művész. Tobbszor nyert képe az ev termeszetfotosan es tudjatok ha nem vagy Mate Bence akkor ez komoly kihívás:)). Az egeszbol azt akartam kihozni hogy ő is azt mondta h hihetetlen jo a sigma ez a fajta nagylatoja. Tudom azt is h mint gyártó nagy szorassal dolgozik es vannak szarok. De ha picit utananeztek neten gyari szam alapjan jo esellyel ki lehet szűrni a gyengebb darabokat. Azt is tudom hogy kicsit tularaztam a lencset de kevesebbért nekem nem eri meg eladni, akkor inkabb megtartom. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
|
2014. március 29., szombat 12:19 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Gegob, megneztem a kepeket, ez a sigma a jobbik fajtabol valo. Valamint megneztem a tobbi kepedet is a flickr-n, Le a kalappal, van kozte par nagyon jo.
|
2014. március 28., péntek 17:57 |
|
|
Matyi
|
Gegob írta: Az enyém nem lágy. Szerintem a canon L series-ből indulsz ki.... ahhoz képest minden lágyabb, kérdés mennyivel, de ez a sigma karcol, aki nem hiszi jöjjön el és próbálja ki... ui.: van egy sigma 50/1,4-em azt nem láttam a felsorolásod között, tehát gondolom az is szibériás verzió... szerintem 1-1-ben megveri !!magasan!! a canon 50/1,4-et, mind falépítéseben, mind rajzban. Amúgy én is canon fanatikus vagyok... de ami jó az jó. Mivel nem vagyok profi fotós és egy forintot sem keresek egy-egy kép elkészítésével, szponzorálni sem szponzorál senki, így szerintem magasan megfelel arra a célra amire használni fogom. Az évi 100-200 kép elkészítéséhez még mindig a legjobb választásnak tartom.
|
2014. március 28., péntek 17:07 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Szia, hat...mint köztudott nem a canon partiak köze tartozom, es meg soha nem volt Canon a tulajdonomban, es nem is tervezem Ennek ellenere el kell ismerni minden gyartonak vannak hasznalhato gepei/lencsei. Azzal is egyet ertek, hogy az 50es sigma jobb mint a canonos, apukamnak is van egy ilyen 50es sigmaja. Jo-jo, de valahogy nem az igazi. Szele lagyul, a közepe tenyleg szep eles. Most a cegnel vagyok, otthon megnezem majd a kepeket, es szerkesztem a hozzaszolasomat a kepek megnezese utan, bar amit eddig lattam nehezen tudom elkepzeni, hogy igazan eles lesz. Bar ki tudja a Sigma mindig nagy gyartasi toleranciakkal dolgozott, siman elöfodul egy-egy igen jora sikerült lencse. Ha ez valoban olyan akkor az ar teljesen realis.
|
2014. március 28., péntek 13:08 |
|
|