Szerző |
Üzenet |
Matyi
|
gjoci írta: Sziasztok! Kérném hozzáértők segítségét,hogyan lehet "profi" fotót készíteni akváriumról. Milyen beállításokat kell a gépen beállítani,kell a plussz fénnyel megvilágítani az akvát stb.Minden információra szükségem lenne. Köszönöm előre is. Szia! Szerintem a fényből sosem elég az mehet rá pluszba bőven lámpa. Érdemes állványra rakni a gépet a bemozdulás elkerülése érdekében. Milyen géped van?
|
2014. szeptember 11., csütörtök 20:18 |
|
|
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Kérném hozzáértők segítségét,hogyan lehet "profi" fotót készíteni akváriumról. Milyen beállításokat kell a gépen beállítani,kell a plussz fénnyel megvilágítani az akvát stb.Minden információra szükségem lenne. Köszönöm előre is.
|
2014. szeptember 7., vasárnap 15:01 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
íme a jó öreg HP 945 által készített kép. Inkább ezzel fotózok mint a FUJI-val...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. augusztus 23., szombat 21:10 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Matyi írta: Szia! Elég rendesen lágy a széle Jó lenne tudni az exif adatokat. Próbáld meg az M vagy Av módban az F (rekesz) értéket növelni 8-10 körüli értékre hátha az segít. Próbáltam több beállítást, de sajnos nem lett jobb a helyzet...
|
2014. augusztus 21., csütörtök 20:30 |
|
|
Matyi
|
Multis írta: Üdv Adott egy Fujifilm S2100HD. Problémám az, hogy a készített képek széle sajnos nagyon életlen. Nem egy szuper gép de akárhogy állítom nem akar éles lenni a kép széle. Mit ronthatok el? Vagy a gép nem tud többet? Szia! Elég rendesen lágy a széle Jó lenne tudni az exif adatokat. Próbáld meg az M vagy Av módban az F (rekesz) értéket növelni 8-10 körüli értékre hátha az segít.
|
2014. augusztus 21., csütörtök 18:09 |
|
|
Multis
|
Üdv Adott egy Fujifilm S2100HD. Problémám az, hogy a készített képek széle sajnos nagyon életlen. Nem egy szuper gép de akárhogy állítom nem akar éles lenni a kép széle. Mit ronthatok el? Vagy a gép nem tud többet?
|
2014. augusztus 20., szerda 19:33 |
|
|
Gegob
|
Matyi írta: Szia! Én a fix 3 as verziót kergetem. de azért köszi Szerintem az árát gondold át mert ebben a kategóriába az a +15 nem pénz egy új darabért. De egy próbát megér Az ár irányár, az olx-en muszáj. A fix 3-as annyival jobb lenne? Ha nem jönne össze és van kedved ezt kiprobalni, irj bátran.
|
2014. június 26., csütörtök 21:48 |
|
|
Matyi
|
Szia! Én a fix 3 as verziót kergetem. de azért köszi Szerintem az árát gondold át mert ebben a kategóriába az a +15 nem pénz egy új darabért. De egy próbát megér
|
2014. június 26., csütörtök 18:51 |
|
|
Gegob
|
Matyi írta: Ez hülyeség Az optika vinnyetál, alapból. Egy előtte lévő sík üveg ami jóval kintebb ér mint a 10-20 frontlencséje, az nem fog ezen rontani sem javítani. Egyébiránt szeretem ezt a hatást fullframen szinte minden nagylátszög produkálja, de ettől lesz egyfajta hatása, sokszor le sem szoktam venni utólag, amúgy egy klikk ps-ben. Sokkal inkább zavaró a torzítás mint a képszélek sötétedése. szerk: ez olyan 10 db vagy több álló képből csináltam és volt fent polár, ha annyira vinnyetálna akkor nem tudtam volna összerakni. Vransko Lake by gegob87, on Flickr Nem tudom aktuális e még, de itt az enyém tegnap tettem fel ide. Debrecenben még ma megnézheted. http://olx.hu/hirdetes/sigma-10-20-mm-f-4-5-6-ex-dc-hsm-canon-ID2fOhP.html
|
2014. június 25., szerda 13:25 |
|
|
Matyi
|
Ez hülyeség Az optika vinnyetál, alapból. Egy előtte lévő sík üveg ami jóval kintebb ér mint a 10-20 frontlencséje, az nem fog ezen rontani sem javítani. Egyébiránt szeretem ezt a hatást fullframen szinte minden nagylátszög produkálja, de ettől lesz egyfajta hatása, sokszor le sem szoktam venni utólag, amúgy egy klikk ps-ben. Sokkal inkább zavaró a torzítás mint a képszélek sötétedése. szerk: ez olyan 10 db vagy több álló képből csináltam és volt fent polár, ha annyira vinnyetálna akkor nem tudtam volna összerakni. Vransko Lake by gegob87, on Flickr[/quote] Szuper kép A polár az nálam is mindig alap a szabadtéri fotóknál. Napszemüvegbe is csak olyat használok Sajna még mindig nem tudták beszerezni a 10-20 as obit, pedig már két hete megrendeltem, simán átverés a vége Lassan mernék rá tenni némi pénzt is. Be kéne záratni az ilyen boltokat.
|
2014. május 27., kedd 17:39 |
|
|