Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: papó írta: Itlosz írta: Tudom nagyon gagyi meg minden, de valamiért engem nagyon megfogott... Ez melyik részed ? Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen homályosra a hátteret Akkor most mond el, mit nyal a fiatal házas ?
2013. február 5., kedd 21:35 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: Tudom nagyon gagyi meg minden, de valamiért engem nagyon megfogott... Ez melyik részed ? Tudtam, hogy nem kellett volna ilyen homályosra a hátteret
2013. február 5., kedd 21:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: Tudom nagyon gagyi meg minden, de valamiért engem nagyon megfogott... Ez melyik részed ?
2013. február 5., kedd 21:26 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Tudom nagyon gagyi meg minden, de valamiért engem nagyon megfogott...
2013. február 5., kedd 21:19 |
|
|
otocinclus
Csatlakozott: 2012. március 9., péntek 20:40 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Itlosz írta: Vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem tudtam visszalinkelni az általam favorizált képet a listából (kicsit szánalmas, ilyenkor tagadom, hogy informatikus vagyok ), amúgy az ötödik képről van szó amelyiken a nádasban megy a út, a ragyogás nélkül. Amúgy az érdekelne, hogy ez a hely meg amiről anno Mexx töltött fel képeket egy és ugyanaz-e mert ha ugyanaz, akkor még inkább egyértelmű, hogy ha még ebben az életemben hazakeveredek németből akkor látogatás lesz. Ha meg egy másik hely akkor felkerül az előbb említett mellé a listára. Igen, Poroszló mindegyik. Mikor ezek a képek készültek 2011-ben, akkor az Ökocentrum nem volt megépítve. Azt még én sem láttam, de tervben van
|
2013. február 2., szombat 0:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem tudtam visszalinkelni az általam favorizált képet a listából (kicsit szánalmas, ilyenkor tagadom, hogy informatikus vagyok ), amúgy az ötödik képről van szó amelyiken a nádasban megy a út, a ragyogás nélkül. Amúgy az érdekelne, hogy ez a hely meg amiről anno Mexx töltött fel képeket egy és ugyanaz-e mert ha ugyanaz, akkor még inkább egyértelmű, hogy ha még ebben az életemben hazakeveredek németből akkor látogatás lesz. Ha meg egy másik hely akkor felkerül az előbb említett mellé a listára. Egy és ugyanaz.
_________________ K.Tamás
|
2013. február 1., péntek 20:27 |
|
|
Itlosz
|
Vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem tudtam visszalinkelni az általam favorizált képet a listából (kicsit szánalmas, ilyenkor tagadom, hogy informatikus vagyok ), amúgy az ötödik képről van szó amelyiken a nádasban megy a út, a ragyogás nélkül. Amúgy az érdekelne, hogy ez a hely meg amiről anno Mexx töltött fel képeket egy és ugyanaz-e mert ha ugyanaz, akkor még inkább egyértelmű, hogy ha még ebben az életemben hazakeveredek németből akkor látogatás lesz. Ha meg egy másik hely akkor felkerül az előbb említett mellé a listára.
2013. február 1., péntek 20:18 |
|
|
otocinclus
Csatlakozott: 2012. március 9., péntek 20:40 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: Mekkorát lehetne itt pecázni... Bizony. Kikapcsolódáshoz tökéletes...
|
2013. január 29., kedd 19:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mekkorát lehetne itt pecázni...
2013. január 29., kedd 19:13 |
|
|