|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 2:19
|
Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Gegob írta: Sziasztok! Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de van egy ilyen oldalam és állandóan küzdök a nézettségért, napi szinten próbálok tenni képeket (de nem vagyok nagy kampányolós ezért tart az oldal még csak itt ), akinek tetszik és szívesen nézegetné, kérem dobjon egy like-ot. Köszi előre is. https://www.facebook.com/gegobphotoMegneztem, de lajkot nem kapsz:)
|
2014. április 16., szerda 20:56 |
|
|
Gegob
|
Sziasztok! Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de van egy ilyen oldalam és állandóan küzdök a nézettségért, napi szinten próbálok tenni képeket (de nem vagyok nagy kampányolós ezért tart az oldal még csak itt ), akinek tetszik és szívesen nézegetné, kérem dobjon egy like-ot. Köszi előre is. https://www.facebook.com/gegobphoto
|
2014. április 16., szerda 11:40 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gegob írta: tommyv írta: Egy kis érdekesség még tavalyról fater fotózta, egy kertben, amit ők csináltak.. Ez durva hol a gyökérzet? Egy része a földben maradt, de a nyírfának amúgy sincs egy intenzív gyökérzete.. mondjuk így is asszem egy jó 12 óra meló volt, mire kiszedték a fennmaradó gyökereket..
2014. április 7., hétfő 11:50 |
|
|
Gegob
|
tommyv írta: Egy kis érdekesség még tavalyról fater fotózta, egy kertben, amit ők csináltak.. Ez durva hol a gyökérzet?
|
2014. április 6., vasárnap 18:38 |
|
|
Gegob
|
novenyesakvariumok írta: Hi, köszi a kritikat. Ez vegre olyan kritika, mivel lehet vmit kezdeni. a szineken nem fogok valtoztatni, marad minden kek, es a lang narancsos. (a kiallito helyiseghez ez fog menni) Viszont a meglatasod erdekes , hogy alul tag, vagy felül szük, mert nekem is problemam van a terrel, de nem tudtam megfogalmazni h mi az, mindenesetre kiprobalom a javaslatodat. Az oldalso aranyokon sem fogok valtoztatni, mert az pont jo sztem. (aranymetszes, gömb pont beleillik a kup alaku fenybe, stb) Amit meg megprobalok, hogy ujrafenykepezem polarszürövel, mert a csillogas sem tetszik az üvegcse tetejen. A csillogas levonzza a tekintetet a langrol. Ha ez megszünik, attol talan megnyugszik kicsit a kep, nem lesznek benne akkora kontrasztok. Igen a csillogást én is észrevettem és picit zavaró is, azert nem írtam be, mert mert nem jutott eszembe hirtelen a polár szűrő mint megoldás. Még annyit fűznék hozzá, hogy a kép sem 2:3 sem 4:3-os arányú. Póbáld már meg 2:3-ra vágni, úgy lehet helyrebillennek az arányok. Az oldalarnyokon nem is mondtam, hogy változtass, csak a szögön, picit lentebbről, vagy fentebbről is meg lehetne próbálni.
|
2014. április 6., vasárnap 18:37 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy kis érdekesség még tavalyról fater fotózta, egy kertben, amit ők csináltak..
2014. április 5., szombat 14:32 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Dehogy haragszom ne viccelj! csak bele tudnalak fojtani egy kanal lampaolajba :p :p
|
2014. április 3., csütörtök 21:18 |
|
|
tommyv
|
2014. április 3., csütörtök 17:48 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Sziasztok, akkor en is mutatok egy kepet. Egy ot het mulva kezdodo kiallitasra kell osszehoznom hat kepet energia temakorben. Tegnap neki is fogtam: A kep cime: kek energia Mi a velemenyetek rola? Nagyban: https://farm8.staticflickr.com/7310/134 ... c15a_o.jpgNekem a tekintetem valamiért a vászonra fókuszál ahol éles a szövet. Illetve a mécses alsó részére.
_________________ K.Tamás
|
2014. április 3., csütörtök 16:45 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Hi, köszi a kritikat. Ez vegre olyan kritika, mivel lehet vmit kezdeni. a szineken nem fogok valtoztatni, marad minden kek, es a lang narancsos. (a kiallito helyiseghez ez fog menni) Viszont a meglatasod erdekes , hogy alul tag, vagy felül szük, mert nekem is problemam van a terrel, de nem tudtam megfogalmazni h mi az, mindenesetre kiprobalom a javaslatodat. Az oldalso aranyokon sem fogok valtoztatni, mert az pont jo sztem. (aranymetszes, gömb pont beleillik a kup alaku fenybe, stb) Amit meg megprobalok, hogy ujrafenykepezem polarszürövel, mert a csillogas sem tetszik az üvegcse tetejen. A csillogas levonzza a tekintetet a langrol. Ha ez megszünik, attol talan megnyugszik kicsit a kep, nem lesznek benne akkora kontrasztok.
|
2014. április 3., csütörtök 14:20 |
|
|