|
|
|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:36
|
Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
KaZe írta: Köcsög dögök, én az egyik kubai linkre rákattintottam,mert lövésem sem volt, mit akart. Nem nyílt meg az oldal, csak "homok órázott", nyilván információkat gyűjtött a gépemről. Nekem sem kenyerem az ilyen regisztráció. Dani, csírájában fojtsd el, nehogy rábaszódás történjen. Nekem egyébként utána bajom volt a géppel, de második újraindítás után elmúlt. Lehet így véglegesítette az összes információt, ami a gépemen volt. Ez nem túl szép dolog... Rajta vagyok az ügyön
|
2012. január 13., péntek 22:01 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Köcsög dögök, én az egyik kubai linkre rákattintottam,mert lövésem sem volt, mit akart. Nem nyílt meg az oldal, csak "homok órázott", nyilván információkat gyűjtött a gépemről. Nekem sem kenyerem az ilyen regisztráció. Dani, csírájában fojtsd el, nehogy rábaszódás történjen. Nekem egyébként utána bajom volt a géppel, de második újraindítás után elmúlt. Lehet így véglegesítette az összes információt, ami a gépemen volt. Ez nem túl szép dolog...
2012. január 13., péntek 21:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köszi Danii , hogy ügyelsz ránk
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. január 13., péntek 21:24 |
|
|
Daníí
|
Mai nap 5ilyen "kamu" felhasználót kellett törölnöm, a világ különböző pontjáról regeltek be és nem ide tartozó témákat és hozzászólásokat hoztak létre, egyéb oldalakra mutató linkel, így jobbnak láttam ha törlöm őket, mert nem akartam, hogy a felhasználók veszélynek legyenek kitéve...előzőleg is voltak már 1-2ilyen felhasználó de ma már 5ilyen volt...írtam nekik e-mailt de arra nem reagált egyik se. remélem nem gond...
|
2012. január 13., péntek 21:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Sto eta ?
2012. január 13., péntek 20:56 |
|
|