|
Pontos idő: 2024. december 21., szombat 13:05
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Marika írta: Szia Papó ! Van készleten hydor 600 prof . külső szűrőtök ? Holnap mennénk egyért , ha van készleten . Igen van . Gyere nyugodtan
2018. augusztus 20., hétfő 16:22 |
|
|
Marika
|
Szia Papó ! Van készleten hydor 600 prof . külső szűrőtök ? Holnap mennénk egyért , ha van készleten .
|
2018. augusztus 20., hétfő 10:35 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! Nagyon tutti lett az új webshop! Majdnem rendeltem is , aztán eszembe jutott, hogy a víz miatt heti szinten járok nálatok ))
|
2018. január 25., csütörtök 17:30 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! nem pont ide tartozik, de új témát nem akarok nyitni. Az aqualine FE milyen kelátolással készül? Persze csak ha nem titok! Köszi előre is!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 8., vasárnap 8:23 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: xspirit írta: papó írta: xspirit írta: Szia Papó! Ez a kérdés kicsit növény is, meg táp is, de ha nem tud menni az emberem aki elhozza, akkor bizony rendelnem kell. Ezért talán ez a topic a legjobb választás, ahova feltegyem a kérdést. Egyszer volt szerencsém nálatok járni és annyi elég is volt ahhoz, hogy megfertőzz a TF termékekkel. Akkor Profito-t használtam. Gondoltam kipróbálom a Planter-t, mi baj lehet? Hát nagyon el van találva. Az emberem 11.-én, vagy 12.-én menne... és az alábbiakra lenne szükségem: TF Planter 500ml TF Macro 500ml Neptun Liqui Carbo 250ml TF Staurogyne repens TF Alternanthera reineckii 'Mini' TF Utricularia graminifolia TF Lilaeopsis brasiliensis TF Rotala macrandra TF Anubias nana 'mini' Tropica Ludwigia spec. Tropica Hydroclotyle 'Japan' Tripartita Valamint lenne a 'B' verzió ha rendelek, akkor a növények épségben elérnek idáig tekintve a hideg időt? Hidegebb időben is biztonsággal el tudjuk küldeni a növényeket . Jelenleg is minden növény van amit feltüntettél , illetőleg a brasiliendis nem zselés , de ez nem éppen hátrány ebben az esetben Köszönöm! Akkor ha a webshop-ban elérhető a növény, akkor van a boltban is, vagy kérdezzek majd megint az aktuális napon? Nos a webshop ... maradjunk annyiban , jobb ha rákérdezel , de ezek a növények szoktak készleten lenni .. Természetesen külön figyelni fogom ... Rendben. Még egyszer köszi.
_________________ Oh, oh, egy Növényes-aki az álmom, régóta őrá vágyom...
|
2016. március 2., szerda 15:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
xspirit írta: papó írta: xspirit írta: Szia Papó! Ez a kérdés kicsit növény is, meg táp is, de ha nem tud menni az emberem aki elhozza, akkor bizony rendelnem kell. Ezért talán ez a topic a legjobb választás, ahova feltegyem a kérdést. Egyszer volt szerencsém nálatok járni és annyi elég is volt ahhoz, hogy megfertőzz a TF termékekkel. Akkor Profito-t használtam. Gondoltam kipróbálom a Planter-t, mi baj lehet? Hát nagyon el van találva. Az emberem 11.-én, vagy 12.-én menne... és az alábbiakra lenne szükségem: TF Planter 500ml TF Macro 500ml Neptun Liqui Carbo 250ml TF Staurogyne repens TF Alternanthera reineckii 'Mini' TF Utricularia graminifolia TF Lilaeopsis brasiliensis TF Rotala macrandra TF Anubias nana 'mini' Tropica Ludwigia spec. Tropica Hydroclotyle 'Japan' Tripartita Valamint lenne a 'B' verzió ha rendelek, akkor a növények épségben elérnek idáig tekintve a hideg időt? Hidegebb időben is biztonsággal el tudjuk küldeni a növényeket . Jelenleg is minden növény van amit feltüntettél , illetőleg a brasiliendis nem zselés , de ez nem éppen hátrány ebben az esetben Köszönöm! Akkor ha a webshop-ban elérhető a növény, akkor van a boltban is, vagy kérdezzek majd megint az aktuális napon? Nos a webshop ... maradjunk annyiban , jobb ha rákérdezel , de ezek a növények szoktak készleten lenni .. Természetesen külön figyelni fogom ...
2016. március 2., szerda 15:30 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: xspirit írta: Szia Papó! Ez a kérdés kicsit növény is, meg táp is, de ha nem tud menni az emberem aki elhozza, akkor bizony rendelnem kell. Ezért talán ez a topic a legjobb választás, ahova feltegyem a kérdést. Egyszer volt szerencsém nálatok járni és annyi elég is volt ahhoz, hogy megfertőzz a TF termékekkel. Akkor Profito-t használtam. Gondoltam kipróbálom a Planter-t, mi baj lehet? Hát nagyon el van találva. Az emberem 11.-én, vagy 12.-én menne... és az alábbiakra lenne szükségem: TF Planter 500ml TF Macro 500ml Neptun Liqui Carbo 250ml TF Staurogyne repens TF Alternanthera reineckii 'Mini' TF Utricularia graminifolia TF Lilaeopsis brasiliensis TF Rotala macrandra TF Anubias nana 'mini' Tropica Ludwigia spec. Tropica Hydroclotyle 'Japan' Tripartita Valamint lenne a 'B' verzió ha rendelek, akkor a növények épségben elérnek idáig tekintve a hideg időt? Hidegebb időben is biztonsággal el tudjuk küldeni a növényeket . Jelenleg is minden növény van amit feltüntettél , illetőleg a brasiliendis nem zselés , de ez nem éppen hátrány ebben az esetben Köszönöm! Akkor ha a webshop-ban elérhető a növény, akkor van a boltban is, vagy kérdezzek majd megint az aktuális napon?
|
2016. március 2., szerda 12:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
xspirit írta: Szia Papó! Ez a kérdés kicsit növény is, meg táp is, de ha nem tud menni az emberem aki elhozza, akkor bizony rendelnem kell. Ezért talán ez a topic a legjobb választás, ahova feltegyem a kérdést. Egyszer volt szerencsém nálatok járni és annyi elég is volt ahhoz, hogy megfertőzz a TF termékekkel. Akkor Profito-t használtam. Gondoltam kipróbálom a Planter-t, mi baj lehet? Hát nagyon el van találva. Az emberem 11.-én, vagy 12.-én menne... és az alábbiakra lenne szükségem: TF Planter 500ml TF Macro 500ml Neptun Liqui Carbo 250ml TF Staurogyne repens TF Alternanthera reineckii 'Mini' TF Utricularia graminifolia TF Lilaeopsis brasiliensis TF Rotala macrandra TF Anubias nana 'mini' Tropica Ludwigia spec. Tropica Hydroclotyle 'Japan' Tripartita Valamint lenne a 'B' verzió ha rendelek, akkor a növények épségben elérnek idáig tekintve a hideg időt? Hidegebb időben is biztonsággal el tudjuk küldeni a növényeket . Jelenleg is minden növény van amit feltüntettél , illetőleg a brasiliendis nem zselés , de ez nem éppen hátrány ebben az esetben
2016. március 2., szerda 12:37 |
|
|
xspirit
|
Szia Papó! Ez a kérdés kicsit növény is, meg táp is, de ha nem tud menni az emberem aki elhozza, akkor bizony rendelnem kell. Ezért talán ez a topic a legjobb választás, ahova feltegyem a kérdést. Egyszer volt szerencsém nálatok járni és annyi elég is volt ahhoz, hogy megfertőzz a TF termékekkel. Akkor Profito-t használtam. Gondoltam kipróbálom a Planter-t, mi baj lehet? Hát nagyon el van találva. Az emberem 11.-én, vagy 12.-én menne... és az alábbiakra lenne szükségem: TF Planter 500ml TF Macro 500ml Neptun Liqui Carbo 250ml TF Staurogyne repens TF Alternanthera reineckii 'Mini' TF Utricularia graminifolia TF Lilaeopsis brasiliensis TF Rotala macrandra TF Anubias nana 'mini' Tropica Ludwigia spec. Tropica Hydroclotyle 'Japan' Tripartita Valamint lenne a 'B' verzió ha rendelek, akkor a növények épségben elérnek idáig tekintve a hideg időt?
|
2016. március 2., szerda 12:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Klusi86 írta: Köszi, már látom, hogy működik. Új motor vagy design lesz? Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el Minden új lesz , csak ugye idő -idő ...
2016. február 20., szombat 17:22 |
|
|