|
Pontos idő: 2024. december 21., szombat 13:21
|
Szerző |
Üzenet |
ipopovics
|
Sziasztok! Gábor, itt milyen néven futsz ? Szombaton nyitva lesztek? Szükségem lenne pár növényre, viszont én nem tudok bemenni, így barátnőmet küldeném be. Ha nyitva vagytok küldök listát (mondjuk nem olyan sok). Köszi
|
2011. október 26., szerda 19:48 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Viszem növényt természetesen. Csomót kötöttem a zsebkendőmre Királyság! Közben felraktam az akit ide a fórumra, így láthatod, hogy hova kerül majd. Köszi még egyszer!
|
2011. október 18., kedd 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: Helló papó! Új vagyok még a fórumon, ezért privátot nem tudok küldeni. Ha jól tudom, 22-én Hódmezővásárhely felé veszed az irányt. Szeretnélek megkérni, hogy amennyiben megoldható egy cserép Hydrocotyle sp.-t (Hmm benne van a kedvenc előadóm neve is ) félre tudnál nekem tenni addig, és elhozni magaddal? Attival már egyeztettem és beleegyezett, hogy nála bonyolítsuk le a hatttalmas bizniszt. Szóval ha meg tudnád oldani, nagyon hálás lennék. Egyeztethetünk itt, vagy emailben: zuzmoo(kukac)gmail.com Elóre is hatalmas THX! Viszem növényt természetesen. Csomót kötöttem a zsebkendőmre
2011. október 18., kedd 20:32 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Helló papó! Új vagyok még a fórumon, ezért privátot nem tudok küldeni. Ha jól tudom, 22-én Hódmezővásárhely felé veszed az irányt. Szeretnélek megkérni, hogy amennyiben megoldható egy cserép Hydrocotyle sp.-t (Hmm benne van a kedvenc előadóm neve is ) félre tudnál nekem tenni addig, és elhozni magaddal? Attival már egyeztettem és beleegyezett, hogy nála bonyolítsuk le a hatttalmas bizniszt. Szóval ha meg tudnád oldani, nagyon hálás lennék. Egyeztethetünk itt, vagy emailben: zuzmoo(kukac)gmail.com Elóre is hatalmas THX!
|
2011. október 14., péntek 21:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Vargatom írta: Elnézés , hogy nyitottam egy ilyen topicot , de nem találtam az áruházban ennek a témának megfelelőt. 15-20 H.C.-re lenne szügségem. Van e- raktáron , vagy ha megrendelem akkor mennyit kell várni a növényekre ? Köszönettel : Tamás Szia! Legkésőbb pénteken lesz , ha Neked megfelel. Jelenleg kb.4-5 cseréppel van , de a héten érkezik növény.
2011. június 13., hétfő 18:21 |
|
|
Vargatom
|
Elnézés , hogy nyitottam egy ilyen topicot , de nem találtam az áruházban ennek a témának megfelelőt. 15-20 H.C.-re lenne szügségem. Van e- raktáron , vagy ha megrendelem akkor mennyit kell várni a növényekre ? Köszönettel : Tamás
|
2011. június 13., hétfő 17:44 |
|
|