Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
forint14 írta: papó írta: forint14 írta: Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek a bírtokában olyan üveg befolyó ami egybe van építve felszínleszívóval? Ha van mik a tapasztalatok? Köszönöm!! Üdv
Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Van az üzletben is . Sokan használják . Úgy értesültem hogy levegős lesz a szűrő tőle. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Ha jól van beállítva akkor nem , no de míg beállítod ..
2017. szeptember 17., vasárnap 21:10 |
|
|
forint14
Csatlakozott: 2017. szeptember 3., vasárnap 22:02 Hozzászólások: 43
|
papó írta: forint14 írta: Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek a bírtokában olyan üveg befolyó ami egybe van építve felszínleszívóval? Ha van mik a tapasztalatok? Köszönöm!! Üdv
Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Van az üzletben is . Sokan használják . Úgy értesültem hogy levegős lesz a szűrő tőle. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 17., vasárnap 19:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
forint14 írta: Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek a bírtokában olyan üveg befolyó ami egybe van építve felszínleszívóval? Ha van mik a tapasztalatok? Köszönöm!! Üdv
Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Van az üzletben is . Sokan használják .
2017. szeptember 17., vasárnap 19:19 |
|
|
forint14
Csatlakozott: 2017. szeptember 3., vasárnap 22:02 Hozzászólások: 43
|
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek a bírtokában olyan üveg befolyó ami egybe van építve felszínleszívóval? Ha van mik a tapasztalatok? Köszönöm!! Üdv
Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 17., vasárnap 16:46 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Bálint írta: Hm.. vennek kellene egy foto masinát. Valamit nagyon tudsz Kaze Te lakberendező vagy ? Vagy vele születtet szépérzék ? Jajjaajajjajjajajj píronkodok én itten kérem szépen. Nincs ebben semmi lakberendezkedés, ez csak üveg és víz, ráadásul a gép sem egy nagy szám. Az apámnak van egy nikon digitális tükörreflexes masinája, de azt nem kunyizhatom el örökké, ha fotózni szeretnék. Pedig mondtam már neki, hogy cseréljünk gépet, de nem akart belemenni a cserébe, pedig egyértelműen tudja, hogy jobban járna az én fuji gépemmel, csak hát ugye ő sem ma kezdte a fotózást...
2011. április 14., csütörtök 8:15 |
|
|
Bálint
|
papó írta: Jaj ! Hogy is untatnál minket Zoli ! Fantasztikusak a fotóid Hm.. vennek kellene egy foto masinát. Valamit nagyon tudsz Kaze Te lakberendező vagy ? Vagy vele születtet szépérzék ?
|
2011. április 12., kedd 21:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Vizet cseréltem és gondoltam ezeket a fotókat még bedobom ide, hogy láthassátok az erőművet munka közben is. Ha látna: Dolgozik innen is: És onnan is: Együtt pedig így működnek: Van amelyik úgy "hugyozik", mint egy részeg. Mint mondjuk én, miután alaposan bepálinkáztam. Bocs, ha untatlak vele Titeket, de engem mindig érdekelt vagy talán lenyűgözött a befolyó készítésének találékonysága. HÚ APÁM! Na ez az a jelenet amit egy HD videóban simán eltudnék nézegetni. Hát igen 2db 2080 az nem semmi...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 12., kedd 5:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Jaj ! Hogy is untatnál minket Zoli ! Fantasztikusak a fotóid
2011. április 11., hétfő 21:03 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Vizet cseréltem és gondoltam ezeket a fotókat még bedobom ide, hogy láthassátok az erőművet munka közben is. Ha látna: Dolgozik innen is: És onnan is: Együtt pedig így működnek: Van amelyik úgy "hugyozik", mint egy részeg. Mint mondjuk én, miután alaposan bepálinkáztam. Bocs, ha untatlak vele Titeket, de engem mindig érdekelt vagy talán lenyűgözött a befolyó készítésének találékonysága.
2011. április 11., hétfő 20:55 |
|
|
KaZe
|
dentalman írta: Csúcs ! Olyan dolgokhoz kap az ember gyermeke ingorenciát mely egyébként eszébe nem jutna Most akkor én is tervezgethetek. KaZe-KaZe hm..sokba fog ez nekem kerülni A legmesszemenőbbekig megértelek, (hat)ár a csillagos ég. Ja, és ráadásul word-ben szerkesztgettem ki.
2011. április 6., szerda 12:37 |
|
|