Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
chris6 írta: papó írta: chris6 írta: papó írta: chris6 írta: Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről? Mekkora az akváriumod ? 64 literes az aksi. Egy tetra ex800-as van alatta és inkább az a gondom hogy most olyan elrendezés van az akváriumban hogy sehogy sem tudom úgy berakni a lilyt meg a difit hogy jól el tudja keverni az áramlás a co2-t Erre gondolok: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... aktor?p=24Bocs a késői válaszért . Ez egy nagyon gyenge konstrukció . Az elv nagyon jó egy borzasztóan gyenge kivitelezésben . Gyakorlatilag hetek alatt a műanyag elöregedik . Azt hiszem a következményeket nem kell ecsetelnem Köszönöm a választ. Akkor mivel nincs jobb megoldás marad a tropicás diffim. Max játszok még vele egy kicsit hogy hova is rakjam az akváriumban Azért egy Sera külső reaktor igen biztonságos és jó megoldás
2015. november 24., kedd 19:17 |
|
|
chris6
Csatlakozott: 2012. február 19., vasárnap 17:21 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: chris6 írta: papó írta: chris6 írta: Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről? Mekkora az akváriumod ? 64 literes az aksi. Egy tetra ex800-as van alatta és inkább az a gondom hogy most olyan elrendezés van az akváriumban hogy sehogy sem tudom úgy berakni a lilyt meg a difit hogy jól el tudja keverni az áramlás a co2-t Erre gondolok: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... aktor?p=24Bocs a késői válaszért . Ez egy nagyon gyenge konstrukció . Az elv nagyon jó egy borzasztóan gyenge kivitelezésben . Gyakorlatilag hetek alatt a műanyag elöregedik . Azt hiszem a következményeket nem kell ecsetelnem Köszönöm a választ. Akkor mivel nincs jobb megoldás marad a tropicás diffim. Max játszok még vele egy kicsit hogy hova is rakjam az akváriumban
|
2015. november 24., kedd 18:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
chris6 írta: papó írta: chris6 írta: Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről? Mekkora az akváriumod ? 64 literes az aksi. Egy tetra ex800-as van alatta és inkább az a gondom hogy most olyan elrendezés van az akváriumban hogy sehogy sem tudom úgy berakni a lilyt meg a difit hogy jól el tudja keverni az áramlás a co2-t Erre gondolok: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... aktor?p=24Bocs a késői válaszért . Ez egy nagyon gyenge konstrukció . Az elv nagyon jó egy borzasztóan gyenge kivitelezésben . Gyakorlatilag hetek alatt a műanyag elöregedik . Azt hiszem a következményeket nem kell ecsetelnem
2015. november 24., kedd 18:20 |
|
|
chris6
Csatlakozott: 2012. február 19., vasárnap 17:21 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: chris6 írta: Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről? Mekkora az akváriumod ? 64 literes az aksi. Egy tetra ex800-as van alatta és inkább az a gondom hogy most olyan elrendezés van az akváriumban hogy sehogy sem tudom úgy berakni a lilyt meg a difit hogy jól el tudja keverni az áramlás a co2-t Erre gondolok: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... aktor?p=24
|
2015. november 22., vasárnap 23:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
chris6 írta: Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről? Mekkora az akváriumod ?
2015. november 22., vasárnap 22:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
chris6 írta: Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről? Pontosan mely cuccra gondolsz?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. november 22., vasárnap 22:28 |
|
|
chris6
|
Hello.
Valaki használt már Water Plant külső co2 kerámia reaktort? Egyáltalán érdemes erre átváltani belső diffiről?
|
2015. november 22., vasárnap 21:59 |
|
|
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: gjoci írta: Szerintem nem.kb.60 bubi/ perc. Ami a víz tetején úszkál szerinted az beoldódott már vagy nem? Vedd vissza majdnem felére. Ezzel a kerámiával ez sok. Köszi, akkor visszaveszem.
|
2013. november 19., kedd 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
gjoci írta: Szerintem nem.kb.60 bubi/ perc. Ami a víz tetején úszkál szerinted az beoldódott már vagy nem? Vedd vissza majdnem felére. Ezzel a kerámiával ez sok.
2013. november 19., kedd 20:04 |
|
|
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem nem.kb.60 bubi/ perc. Ami a víz tetején úszkál szerinted az beoldódott már vagy nem?
|
2013. november 19., kedd 19:23 |
|
|