Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
markkk írta: Bocsánat, Lakly-nak is köszönöm a gyors segítséget!!!
2013. április 13., szombat 20:24 |
|
|
markkk
|
Bocsánat, Lakly-nak is köszönöm a gyors segítséget!!!
|
2013. április 13., szombat 20:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
markkk írta: Köszönöm a segítséget Gabi bá!!!:D Lakly is segített
2013. április 13., szombat 19:47 |
|
|
markkk
|
Köszönöm a segítséget Gabi bá!!!:D
|
2013. április 13., szombat 19:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lakly írta: markkk írta: Jó estét Gabi bá! Tegnap én hoztam el a reduktort a boltból, be is üzemeltem és az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomás értékeket kellene látnom? Mert az egyik órán 50 a másikon 0 bar van. (a középső kart nem csavargattam) Az 50 bar a palacknyomást mutatja, a 0-n kéne beállítani a kimenő értéket, ezt a nagy tekerővel tudod finoman beállítani. Így van . Köszi a segítséget
2013. április 13., szombat 19:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
markkk írta: Jó estét Gabi bá! Tegnap én hoztam el a reduktort a boltból, be is üzemeltem és az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomás értékeket kellene látnom? Mert az egyik órán 50 a másikon 0 bar van. (a középső kart nem csavargattam) Üdv a fórumon ! Az 50 az a palackban levő nyomás lesz. A 0 az meg azt jelenti , hogy a középső csavaron kellene állítanod ,hogy felmenjen háromra. Mese nincs óvatosan kell csavarnod rajta A baloldali óra jelzi a kimenő nyomást a jobboldali a palackban levőt.
2013. április 13., szombat 19:34 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
markkk írta: Jó estét Gabi bá! Tegnap én hoztam el a reduktort a boltból, be is üzemeltem és az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomás értékeket kellene látnom? Mert az egyik órán 50 a másikon 0 bar van. (a középső kart nem csavargattam) Az 50 bar a palacknyomást mutatja, a 0-n kéne beállítani a kimenő értéket, ezt a nagy tekerővel tudod finoman beállítani.
|
2013. április 13., szombat 19:34 |
|
|
markkk
|
Jó estét Gabi bá! Tegnap én hoztam el a reduktort a boltból, be is üzemeltem és az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomás értékeket kellene látnom? Mert az egyik órán 50 a másikon 0 bar van. (a középső kart nem csavargattam)
|
2013. április 13., szombat 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Pemete írta: Hm. Olvasgattam más fórumon a reduktorokról. Az igazság az , hogy én is kipróbáltam pár márkát és azt kell mondjam nem márkafüggő a dolog , hiszen igen kényes "jószág " a CO2 tekintve hogy ritkább a többi gáznál , könnyebben szökik. A legelső rossz reduktorom pont a papillon márka volt, amit most mint etalon márkát emlegetnek más fórumon. Szó se róla, kicserélték mikor jeleztem , hogy nem működik rendesen és elereszti a gázt. Sok múlik a töm szelencéken , nem mind egy milyen tömítés veszi körül a tűszelepet.A legtöbb hiba innen ered. Erről pont tegnap beszélgettünk az egyik "kertésszel " a boltban. Annó még rajtunk keresztül jött a reduktor és volt vele valami probléma. Bármi meghibásodhat .
2012. augusztus 12., vasárnap 17:09 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Hm. Olvasgattam más fórumon a reduktorokról. Az igazság az , hogy én is kipróbáltam pár márkát és azt kell mondjam nem márkafüggő a dolog , hiszen igen kényes "jószág " a CO2 tekintve hogy ritkább a többi gáznál , könnyebben szökik. A legelső rossz reduktorom pont a papillon márka volt, amit most mint etalon márkát emlegetnek más fórumon. Szó se róla, kicserélték mikor jeleztem , hogy nem működik rendesen és elereszti a gázt. Sok múlik a töm szelencéken , nem mind egy milyen tömítés veszi körül a tűszelepet.A legtöbb hiba innen ered.
|
2012. augusztus 12., vasárnap 14:33 |
|
|