|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 13:54
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi a válaszokat. Akkor amire gondoltam megépítem...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 24., vasárnap 22:30 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Van értelme! 2-3 FOKOT IS LEHET LECSALNI!
|
2011. április 24., vasárnap 22:11 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: PC ventilátorral próbálom lejjebb csalni a hőfokot. Hőmérséklet csökkenést ezzel a víz feletti levegő mozgatással el lehet érni? Van értelme ennek a módszernek? Én is gondolkodom valami hasonlóban.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 24., vasárnap 20:14 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
PC ventilátorral próbálom lejjebb csalni a hőfokot.
_________________ Pé.Zoli
|
2011. április 24., vasárnap 19:47 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
A hűtésre nagyon jó tippem van, nagy akvárium használata. Ha nagy a medence jobb a hőháztartás is, egyébként pedig az egyetlen dolog amit tehetsz (ha van a lakásban) a klíma használata. Ha nincs, megpróbálod a szobát a lehetőségekhez mérten "hűvösen" tartani, vagy vannak vízhűtő berendezések zsillióért. Egyszer néztem, de olyan drága volt, hogy az árát is rögtön elfelejtettem.
2011. április 24., vasárnap 19:35 |
|
|
SlyChocolate
|
Lassan újra itt a nyár és újra aktuálissá válik a kérdés mivel, hogyan hűtsük az akav vizét? Kíváncsi vagyok Ti ha hűtitek a vizet akkor az, hogyan teszitek.? Van egy ötletem amit ha megvalósítom akkor beteszem a DIY topicba képekkel leírással együtt. Még egyenlőre nézelődőm, milyen lehetőségek vannak melyik mennyire hatékony megoldás és mennyiből lehetne megoldani.
|
2011. április 24., vasárnap 18:21 |
|
|