Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Köszi Papó! Az az igazság hogy ha fullra én csinálom akkor már kész lenne, és nem kellene javítani rajta ami nem tetszik, de mint tudjuk a haveri ingyenmunkához idő kell. Ezért vallom én azt hogy, "az van tisztességesen megcsinálva amit te magad csinálsz meg" A másik szívfájdalmam az hogy, albérletben lakunk a párommal és nincs hol fúrjak faragja, a konyhaasztal mint tudjuk nem alkalmas mindenre. A mai benzinárak mellet pedig nem ingázhatok ki a szüleimhez minden csavarral. Ez van. Hmm. az albérletben voltunk a legboldogabbak ...bár lehet az életkor miatt ?!
2011. december 13., kedd 19:42 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Köszi Papó! Az az igazság hogy ha fullra én csinálom akkor már kész lenne, és nem kellene javítani rajta ami nem tetszik, de mint tudjuk a haveri ingyenmunkához idő kell. Ezért vallom én azt hogy, "az van tisztességesen megcsinálva amit te magad csinálsz meg" A másik szívfájdalmam az hogy, albérletben lakunk a párommal és nincs hol fúrjak faragja, a konyhaasztal mint tudjuk nem alkalmas mindenre. A mai benzinárak mellet pedig nem ingázhatok ki a szüleimhez minden csavarral. Ez van.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2011. december 13., kedd 7:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon szuper ! Ezért jó hobby az akvarisztika ! Mire észreveszi az ember , már kész asztalos lesz ...........
2011. december 12., hétfő 18:48 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
|
2011. december 12., hétfő 8:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
boszeb írta: Sziasztok! Az én szekrényem ilyen lesz! A lapok már le vannak szabva és élfóliázva. Már csak össze kell állítani és mehet rá az üveg! Ha készen lesz, teszek fel képet! http://kep.psharing.com/605320.jpgA rajz oké Várjuk a kivitelezést.
2011. november 10., csütörtök 21:04 |
|
|
boszeb
|
Sziasztok! Az én szekrényem ilyen lesz! A lapok már le vannak szabva és élfóliázva. Már csak össze kell állítani és mehet rá az üveg! Ha készen lesz, teszek fel képet! http://kep.psharing.com/605320.jpg
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára KaZe 2011. november 10., csütörtök 20:19-kor.
hmm, nem tudtam beszerkeszteni a képet. :)
|
2011. november 10., csütörtök 14:00 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Nekem tetszik ahogy Jason Baliban csinálja a ADA stílusú bútorát. Profi munka! Lehet tőlem van az ozmója ? Lehet.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 26., hétfő 9:48 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Ez is egy megoldás, ha valaki ilyet szeretne lehet szépen elkészíteni és riportolni, mint Jason Baliban tette a saját bútorával. Az augusztusi aqua journalban volt. Nem is olyan rossz!! Nagy duzzogva el is fogadnám!
|
2011. szeptember 25., vasárnap 20:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
[quote="SlyChocolate"]Nekem tetszik ahogy Jason Baliban csinálja a ADA stílusú bútorát. Profi munka! Lehet tőlem van az ozmója ?
2011. szeptember 25., vasárnap 20:53 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Ez is egy megoldás, ha valaki ilyet szeretne lehet szépen elkészíteni és riportolni, mint Jason Baliban tette a saját bútorával. Az augusztusi aqua journalban volt.
2011. szeptember 25., vasárnap 20:49 |
|
|