Szerző |
Üzenet |
rosti
Csatlakozott: 2015. február 19., csütörtök 10:00 Hozzászólások: 12
|
Sziasztok, ez a termék megvásárolhatóvá vált? Beszerezhető?
|
2023. szeptember 14., csütörtök 10:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hzshalas írta: papó írta: Szabi írta: @Papó én is kaptam ebből a kis finomságból, és amikor kaptam még low tech körülményeim voltak, arról beszéltünk, hogy hetente egy csepp mehet. Viszont azóta sokat változott az akvám minden téren, jelenleg ez a helyzet: Méret:33L CO2: Nagynyomású rendszer Világítás: 24W daylight odyssea Víz: Fele ozmó Fele kezelt csapvíz Tápozás: Heti 3pumpa TF planter + Napi 1ml easy carbo Növények: Rotala rotundifolia, limnophila sessiliflora, és jáva moha a köveken A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételek mellett mennyi mehet belőle? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel! egy csepp továbbra is mehet , de nem több Akkor most heti egy csepp/50l vagy napi egy csepp/50l ? Az egy nagyon pici akvárium . napi 1 csepp / 50 liter
2018. február 18., vasárnap 21:10 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Szabi írta: @Papó én is kaptam ebből a kis finomságból, és amikor kaptam még low tech körülményeim voltak, arról beszéltünk, hogy hetente egy csepp mehet. Viszont azóta sokat változott az akvám minden téren, jelenleg ez a helyzet: Méret:33L CO2: Nagynyomású rendszer Világítás: 24W daylight odyssea Víz: Fele ozmó Fele kezelt csapvíz Tápozás: Heti 3pumpa TF planter + Napi 1ml easy carbo Növények: Rotala rotundifolia, limnophila sessiliflora, és jáva moha a köveken A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételek mellett mennyi mehet belőle? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel! egy csepp továbbra is mehet , de nem több Akkor most heti egy csepp/50l vagy napi egy csepp/50l ?
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2018. február 17., szombat 14:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szabi írta: @Papó én is kaptam ebből a kis finomságból, és amikor kaptam még low tech körülményeim voltak, arról beszéltünk, hogy hetente egy csepp mehet. Viszont azóta sokat változott az akvám minden téren, jelenleg ez a helyzet: Méret:33L CO2: Nagynyomású rendszer Világítás: 24W daylight odyssea Víz: Fele ozmó Fele kezelt csapvíz Tápozás: Heti 3pumpa TF planter + Napi 1ml easy carbo Növények: Rotala rotundifolia, limnophila sessiliflora, és jáva moha a köveken A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételek mellett mennyi mehet belőle? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel! egy csepp továbbra is mehet , de nem több
2017. december 2., szombat 22:35 |
|
|
Szabi
|
@Papó én is kaptam ebből a kis finomságból, és amikor kaptam még low tech körülményeim voltak, arról beszéltünk, hogy hetente egy csepp mehet. Viszont azóta sokat változott az akvám minden téren, jelenleg ez a helyzet: Méret:33L CO2: Nagynyomású rendszer Világítás: 24W daylight odyssea Víz: Fele ozmó Fele kezelt csapvíz Tápozás: Heti 3pumpa TF planter + Napi 1ml easy carbo Növények: Rotala rotundifolia, limnophila sessiliflora, és jáva moha a köveken A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételek mellett mennyi mehet belőle? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel!
|
2017. december 1., péntek 11:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: @papó low techbe mennyire ajánlott? Mindenhol ajánlott .
2017. november 2., csütörtök 8:49 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Én is használom az új akvárium indítása óta. A növények szépen fejlődnek, algám nincs szóval biztosan jó sajnos nem vagyok egy reprezentatív tesztalany mivel nem tudom mihez hasonlítani mivel az új akvárium első napjától kezdve csepeg. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 1., szerda 11:55 |
|
|
titusz
|
@papó low techbe mennyire ajánlott?
|
2017. október 20., péntek 19:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon megköszönöm a visszajelzéseket
2017. október 18., szerda 7:46 |
|
|
feltgenius
|
Vasmacso írta: Mar csepeg a magikus szer koszonet erte papo Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről Nekem egy hete megy már látszik az eredménye LG G6
|
2017. október 18., szerda 6:40 |
|
|