Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Képet képet!! Kérünk mindent dokumentálni.
2012. szeptember 25., kedd 11:08 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: papó írta: Ha úgy érzem , hogy készen van a cucc , nagyon jó lenne ha segítenétek tesztelni. Persze ez még kicsit odébb lesz. Holnap készítek pár fotót a teszt akváriumról. Az a baj , hogy le kellett volna fotóznom egy héttel ezelőtt , akkor látnátok a különbséget. De szerintem így is látható lesz valami. Én bevállalom a nyers tesztet.
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 25., kedd 7:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
papó írta: Ha úgy érzem , hogy készen van a cucc , nagyon jó lenne ha segítenétek tesztelni. Persze ez még kicsit odébb lesz. Holnap készítek pár fotót a teszt akváriumról. Az a baj , hogy le kellett volna fotóznom egy héttel ezelőtt , akkor látnátok a különbséget. De szerintem így is látható lesz valami.
2012. szeptember 24., hétfő 20:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ha úgy érzem , hogy készen van a cucc , nagyon jó lenne ha segítenétek tesztelni. Persze ez még kicsit odébb lesz.
2012. szeptember 22., szombat 20:07 |
|
|
tibicuk
|
2012. szeptember 22., szombat 19:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: HUGO írta: papó írta: Tegnap elkezdtem egy új az akvarisztikában eddig nem használatos adalékkal az egyik akváriumot tuningolni Kis -nagy- méregkeverő. Bagoly mondja verébnek
2012. szeptember 22., szombat 19:01 |
|
|
tibicuk
|
HUGO írta: papó írta: Tegnap elkezdtem egy új az akvarisztikában eddig nem használatos adalékkal az egyik akváriumot tuningolni Kis -nagy- méregkeverő.
2012. szeptember 22., szombat 18:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: papó írta: Tegnap elkezdtem egy új az akvarisztikában eddig nem használatos adalékkal az egyik akváriumot tuningolni , mert nem voltam a színekkel kibékülve. Ilyet még soha nem tapasztaltam . Egy nap után látható a változás !! A növények fantasztikus "bubizásba" kezdtek és máris élénkebbek a színek. Tesztelem még egy ideig , ha beválik , csodákat tudunk alkotni !! A kérdéses , hogy a Liebig féle minimum törvény szerint nem lép - e fel algásodás. Várom a fejleményeket! Eddig nagyon jó , de kell vagy két hét. Arra is kíváncsi vagyok , hogy melyik növény hogyan reagál rá. Mindegyik tápsó nem tetszik mindegyik növénynek azt már észrevettem . Olyan ez mint a kerti növényeknél , ott is eltérőek a növények igényei. Nem tudom miért nem foglalkozott ezzel eddig senki.
2012. szeptember 22., szombat 17:51 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Tegnap elkezdtem egy új az akvarisztikában eddig nem használatos adalékkal az egyik akváriumot tuningolni , mert nem voltam a színekkel kibékülve. Ilyet még soha nem tapasztaltam . Egy nap után látható a változás !! A növények fantasztikus "bubizásba" kezdtek és máris élénkebbek a színek. Tesztelem még egy ideig , ha beválik , csodákat tudunk alkotni !! A kérdéses , hogy a Liebig féle minimum törvény szerint nem lép - e fel algásodás. Várom a fejleményeket!
_________________ Pé.Zoli
|
2012. szeptember 22., szombat 17:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Így van , az algásodás dönt. Másfajta kelátok vannak az új szerben
2012. szeptember 21., péntek 8:32 |
|