Szerző |
Üzenet |
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
papó írta: Babar írta: papó írta: Babar írta: papó írta: Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nagyobb nyomáshoz van üzembiztos visszacsapó szelepem .. Killer féle Nagynyomású rendszerre kellene nekem is Mit lehet róla tudni? Lefényképezem Neked . Köszönöm! Valahol pedig a fórumon is fent volt , de nem találom .. Parancsolj: http://www.akvaforum.hu/diy-killer81/diy-szodabikarbonas-co2-azaz-az-ut-vegen-t1050.html
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2016. január 16., szombat 0:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Babar írta: papó írta: Babar írta: papó írta: Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nagyobb nyomáshoz van üzembiztos visszacsapó szelepem .. Killer féle Nagynyomású rendszerre kellene nekem is Mit lehet róla tudni? Lefényképezem Neked . Köszönöm! Valahol pedig a fórumon is fent volt , de nem találom ..
2016. január 15., péntek 21:16 |
|
|
Babar
|
papó írta: Babar írta: papó írta: Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nagyobb nyomáshoz van üzembiztos visszacsapó szelepem .. Killer féle Nagynyomású rendszerre kellene nekem is Mit lehet róla tudni? Lefényképezem Neked . Köszönöm!
|
2016. január 15., péntek 19:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: papó írta: Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nagyobb nyomáshoz van üzembiztos visszacsapó szelepem .. Killer féle Nagynyomású rendszerre kellene nekem is Mit lehet róla tudni? Lefényképezem Neked .
2016. január 15., péntek 19:31 |
|
|
Babar
|
papó írta: Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nagyobb nyomáshoz van üzembiztos visszacsapó szelepem .. Killer féle Nagynyomású rendszerre kellene nekem is Mit lehet róla tudni?
|
2016. január 15., péntek 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nagyobb nyomáshoz van üzembiztos visszacsapó szelepem .. Killer féle
2016. január 15., péntek 13:26 |
|
|
rigoszabi
Csatlakozott: 2015. szeptember 10., csütörtök 19:53 Hozzászólások: 112
|
JANNUS333 írta: Nem vagyok nagy tudósa a témának...de! 1. A dc nem kéken hanem legalább zölden jó ( lehet csak elírtad) 2. Több növény=több co felvétele ( itt szerintem jó az elképzelés) 3. Nyírás után szinte minden növény bubizik a "sérülés" vágásnál, nem összetévesztendő azzal amikor a fotoszintézis melléktermékként eregetnek... Természetesen tudom, hogy a zöld a jó, ezért is írtam a posztot. Reggelre kikékül, ami korábban, még kisebb bubiszámnál sem volt jellemzö. Még arra is gondoltam, hogy a bubiszámláló fölötti szakaszon eresztene vlahol, de nem, megnéztem. Na vizsgálom a "problámát" tovább. Nagy gondot okozó alga nincs. Ami van, az az erös fény, illetve az erös áramlás miatt van/volt. Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? Nekem a bubiszámlálóba épített szelepem van, de - lekopogom - teljesen jól müködik.
|
2016. január 15., péntek 12:12 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Babar írta: Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust? ADA Nálam maximálisan bevált. 1 db van beépítve a rendszerbe. Talán a szekrény aljában találok még egyet, ha érdekel szólj.
|
2016. január 15., péntek 11:43 |
|
|
Babar
|
Nekem csak az a bajom a visszacsapó szelepekkel hogy 3 darab van a rendszerbe, de mikor látod rajta a vizet átfolyni... Az eléggé lehangoló... Tudtok mondani valami üzembiztos típust?
|
2016. január 15., péntek 11:14 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nem vagyok nagy tudósa a témának...de! 1. A dc nem kéken hanem legalább zölden jó ( lehet csak elírtad) 2. Több növény=több co felvétele ( itt szerintem jó az elképzelés) 3. Nyírás után szinte minden növény bubizik a "sérülés" vágásnál, nem összetévesztendő azzal amikor a fotoszintézis melléktermékként eregetnek...
|
2016. január 15., péntek 8:46 |
|
|