Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ki mire esküszik...? Nekem pl. a Topica tápok váltak be, alapnak nagyon jók. Heti egy vagy kétszer adagolva tökéletesek. Persze itt is nagyon sok dolognak meg kell lennie a növények számára, hogy tényleg jól érezzék magukat. Mondhatnám " a csillagok együttállása...". Nálam pl. még a lágy víz (ozmo) várat magára...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. január 20., csütörtök 19:46 |
|
|
Robi
Csatlakozott: 2011. január 19., szerda 16:28 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: debrecen
|
Üdv mindenkinek
Ez a szer tényleg nagyon jó. kb 1 hónapja használom,és a növényekre rá sem lehet ismerni. ajánlom mindenkinek. e mellé ha kell-e milyen tápanyagot kell még a növényeknek adni? ez is tropica termék?
|
2011. január 20., csütörtök 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Végre eltelt elegendő idő, hogy legyen kellő tapasztalat a szerrel kapcsolatban. Jelentem sikeresen bevált, csak pozitívan jellemezhetem a szeret. Ha nem adagolom hiába a kellő CO2 messze nincs akkora buborék termelés a növények levelein mint amikor adom a szert. Sem a halaknak sem a garniknak semmi bajuk, növények szerintem nagyon élvezik a dolgot nőnek mint a gaz! Ajánlom mindenkinek a Liquid Carbot. Most már meg van a csomágolás is.
2011. január 16., vasárnap 20:25 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Végre eltelt elegendő idő, hogy legyen kellő tapasztalat a szerrel kapcsolatban. Jelentem sikeresen bevált, csak pozitívan jellemezhetem a szeret. Ha nem adagolom hiába a kellő CO2 messze nincs akkora buborék termelés a növények levelein mint amikor adom a szert. Sem a halaknak sem a garniknak semmi bajuk, növények szerintem nagyon élvezik a dolgot nőnek mint a gaz! Ajánlom mindenkinek a Liquid Carbot.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára SlyChocolate 2011. január 20., csütörtök 19:40-kor.
|
2011. január 16., vasárnap 18:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kovka76 írta: Érdekelne,mert egy hete elfelejtettem vinni! Próbaként lehetne 50 ml is vásárolni? A nano-ban kipróbáljúk! Szia ! Hogyne lehetne 50 ml venni. No de van próba csomag is Üdv: G.
2010. december 26., vasárnap 16:39 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Érdekelne,mert egy hete elfelejtettem vinni! Próbaként lehetne 50 ml is vásárolni? A nano-ban kipróbáljúk!
|
2010. december 26., vasárnap 14:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
"Talán azért mert nem becsüljük az ország egyik legjobb boltját" Na most hízásnak indúltam
2010. november 8., hétfő 21:15 |
|
|
Bálint
|
"Kár, hogy kevesen járnak a Tropical fórumára " Talán azért mert nem becsüljük az ország egyik legjobb boltját. Persze ez csak az én meglátásom, de mentségemre szóljon , hogy nagyon sok boltot ismerek. Pedig én nem vagyok debreceni. Ja.. és az új Carbó tényleg kiüti a másikat.
|
2010. november 8., hétfő 20:25 |
|
|
SlyChocolate
|
Geris írta: Talán itt sikerül kibeszélni ezt a terméket. Először is leírom saját tapasztalataim: 3 akváriumban próbáltam ki, a CO2 nélküli akváriumokkal csodát művel. Valamiért hatékonyabb szénforrás mint az Easy Carbo. Érdekelne, hogy miért is. (Jól emléxem, hogy kevésbé érzékeny a magasabb ph-ra??) Nagy nyomású rendszer mellett, sok különbséget nem észleltem, bár ez érthető is. Figyelembe kell venni, hogy káliumot is tartalmaz ez előny és hátrány is lehet. De jó, hogy megnyitottad a témát. Itt megoszthatunk minden infót egymással ez ügyben. Kicsi az esélye a topic törlésének nem úgy mint a minap a "zöld" fórumon. Kár, hogy kevesen járnak a Tropical fórumára Én speciel pár napja tolom a cuccot az akvába . Majd beszámolok az eredményekről... Máson nem változtattam az akvával kapcsolatban csak a Carbo-n! Így ha valami jótékonyat tapasztalok valószínűleg neki köszönhetem majd.
|
2010. november 8., hétfő 19:11 |
|
|
Geris
|
Köszönöm a választ! papó írta: A kálium miatt és a benne lévő polimerek miatt hatásosabb mint a másik. A kálium túladagolás esetén megkötődik tehát nem káros.
Nem beszélve arről , hogy a polimerek egyfajta nyálkahártya védelmet adnak a halaknak , ami egy agresszív vegyszer miatt igen indokolt. Jelzem ma közőlték velem , hogy kész a biztonsági adatlap , tehát a kis kiszerelések is hamarosan forgalomba kerülnek.
|
2010. november 8., hétfő 18:51 |
|
|