Szerző |
Üzenet |
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: JANNUS333 írta: Bocs hogy belebrekegek itt a beszélgetésetekbe, de az ozmó vizet miért kérdezed papó? A hydrophilla ezeket a tüneteket többnyire keményebb vízben produkálja nyírás után . Már előtte is ilyen volt. Azért vágtam le a tetejét hogy kiderüljön valami. A fény nem lehet sok? Valóban szereti a fényt , de azok a pettyek nem a fény miatt keletkeztek . Huh. Az a baj hogy gipszelt kézzel nem szívesen vezetnék át debrecenbe hogy vigyek vízmintát. Akkor adagolom a fél adag makrót és meglátjuk
|
2016. január 17., vasárnap 19:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ricsitrabi írta: papó írta: JANNUS333 írta: Bocs hogy belebrekegek itt a beszélgetésetekbe, de az ozmó vizet miért kérdezed papó? A hydrophilla ezeket a tüneteket többnyire keményebb vízben produkálja nyírás után . Már előtte is ilyen volt. Azért vágtam le a tetejét hogy kiderüljön valami. A fény nem lehet sok? Valóban szereti a fényt , de azok a pettyek nem a fény miatt keletkeztek .
2016. január 17., vasárnap 19:43 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: JANNUS333 írta: Bocs hogy belebrekegek itt a beszélgetésetekbe, de az ozmó vizet miért kérdezed papó? A hydrophilla ezeket a tüneteket többnyire keményebb vízben produkálja nyírás után . Már előtte is ilyen volt. Azért vágtam le a tetejét hogy kiderüljön valami. A fény nem lehet sok?
|
2016. január 17., vasárnap 19:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: Bocs hogy belebrekegek itt a beszélgetésetekbe, de az ozmó vizet miért kérdezed papó? A hydrophilla ezeket a tüneteket többnyire keményebb vízben produkálja nyírás után .
2016. január 17., vasárnap 19:29 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Bocs hogy belebrekegek itt a beszélgetésetekbe, de az ozmó vizet miért kérdezed papó?
|
2016. január 17., vasárnap 19:02 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy volt egy nagy algainvázióm, aminek következtében muszály volt a parvulámat tövig levágni. Mostanra már növöget de nem úgy mint előtte és a színével sem vagyok kibékülve. Észhez fog térni? Természetesen .. a parvula külön életet él a talaj alatt . Ha rendben van az akváriumod akkor 2-3 hét múlva olyan lesz mint fénykorában . Értem. Bubizik meg nő minden más is úgyhogy szerintem nincs nagy baj. A siamensis 53b tetejét levágtam és leültettem de az alját is meghagytam mert az is elèggé romon volt. A spiky mohám viszont nagyon nő de mos egy kicsit barnás. Olyan mintha koszos lenne. Az is lehet nyírás utáni sokk? A mohákra annyira nem jellemző . A moha az áttelepítés után " hisztizik " egy ideig . Majd mutass egy fényképet róla . Elfelejtettem .. ozmó vized van ? Mintha valami perzselné vagy perzselte volna egyes növényeket . Nem. Sima csapvíz. Pihentetve. Fény 4x24w. Nincs emelve
|
2016. január 17., vasárnap 18:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy volt egy nagy algainvázióm, aminek következtében muszály volt a parvulámat tövig levágni. Mostanra már növöget de nem úgy mint előtte és a színével sem vagyok kibékülve. Észhez fog térni? Természetesen .. a parvula külön életet él a talaj alatt . Ha rendben van az akváriumod akkor 2-3 hét múlva olyan lesz mint fénykorában . Értem. Bubizik meg nő minden más is úgyhogy szerintem nincs nagy baj. A siamensis 53b tetejét levágtam és leültettem de az alját is meghagytam mert az is elèggé romon volt. A spiky mohám viszont nagyon nő de mos egy kicsit barnás. Olyan mintha koszos lenne. Az is lehet nyírás utáni sokk? A mohákra annyira nem jellemző . A moha az áttelepítés után " hisztizik " egy ideig . Majd mutass egy fényképet róla . Elfelejtettem .. ozmó vized van ? Mintha valami perzselné vagy perzselte volna egyes növényeket .
2016. január 17., vasárnap 18:51 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy volt egy nagy algainvázióm, aminek következtében muszály volt a parvulámat tövig levágni. Mostanra már növöget de nem úgy mint előtte és a színével sem vagyok kibékülve. Észhez fog térni? Természetesen .. a parvula külön életet él a talaj alatt . Ha rendben van az akváriumod akkor 2-3 hét múlva olyan lesz mint fénykorában . Értem. Bubizik meg nő minden más is úgyhogy szerintem nincs nagy baj. A siamensis 53b tetejét levágtam és leültettem de az alját is meghagytam mert az is elèggé romon volt. A spiky mohám viszont nagyon nő de mos egy kicsit barnás. Olyan mintha koszos lenne. Az is lehet nyírás utáni sokk? A mohákra annyira nem jellemző . A moha az áttelepítés után " hisztizik " egy ideig . Majd mutass egy fényképet róla .
|
2016. január 17., vasárnap 18:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy volt egy nagy algainvázióm, aminek következtében muszály volt a parvulámat tövig levágni. Mostanra már növöget de nem úgy mint előtte és a színével sem vagyok kibékülve. Észhez fog térni? Természetesen .. a parvula külön életet él a talaj alatt . Ha rendben van az akváriumod akkor 2-3 hét múlva olyan lesz mint fénykorában . Értem. Bubizik meg nő minden más is úgyhogy szerintem nincs nagy baj. A siamensis 53b tetejét levágtam és leültettem de az alját is meghagytam mert az is elèggé romon volt. A spiky mohám viszont nagyon nő de mos egy kicsit barnás. Olyan mintha koszos lenne. Az is lehet nyírás utáni sokk? A mohákra annyira nem jellemző . A moha az áttelepítés után " hisztizik " egy ideig . Majd mutass egy fényképet róla .
2016. január 17., vasárnap 18:30 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy volt egy nagy algainvázióm, aminek következtében muszály volt a parvulámat tövig levágni. Mostanra már növöget de nem úgy mint előtte és a színével sem vagyok kibékülve. Észhez fog térni? Természetesen .. a parvula külön életet él a talaj alatt . Ha rendben van az akváriumod akkor 2-3 hét múlva olyan lesz mint fénykorában . Értem. Bubizik meg nő minden más is úgyhogy szerintem nincs nagy baj. A siamensis 53b tetejét levágtam és leültettem de az alját is meghagytam mert az is elèggé romon volt. A spiky mohám viszont nagyon nő de mos egy kicsit barnás. Olyan mintha koszos lenne. Az is lehet nyírás utáni sokk?
|
2016. január 17., vasárnap 18:25 |
|
|