Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Molnár Béla írta: Én nem montam hogy nem kell visszacsapó szelep, csak azt hogy én nem használom de lehet be épitek egyet a kutya mindenit Én alapnak gondoltam a visszacsapó használatát. Ha van akkor simán mehet szerinted a légpumpa alulra? Ha Killertől vettél visszacsapót.
2014. január 14., kedd 21:24 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: Én nem montam hogy nem kell visszacsapó szelep, csak azt hogy én nem használom de lehet be épitek egyet a kutya mindenit Én alapnak gondoltam a visszacsapó használatát. Ha van akkor simán mehet szerinted a légpumpa alulra?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 14., kedd 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molnár Béla írta: Én nem montam hogy nem kell visszacsapó szelep, csak azt hogy én nem használom de lehet be épitek egyet a kutya mindenit hátha felvirágozna Killer másodállása
2014. január 14., kedd 21:09 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Én nem montam hogy nem kell visszacsapó szelep, csak azt hogy én nem használom de lehet be épitek egyet a kutya mindenit
|
2014. január 14., kedd 20:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: Kíváncsi lennék mennyien tartjátok a légpumpát az akva alatt? Azt tudjuk, hogy a víz szeret "kimászni" az akvából ha pl. egy levegő csövet csak úgy belógatunk. Illetve azt követően leürülni a medence, ha nincs aki gyorsan reagáljon az eseményekre. Viszont mennyi lehet a reális esélye annak, hogy ez a víz bejuthat a légpumpába is, ha használunk visszacsapó szelepet? Vita van .Az ördög nem alszik. Ha lehetőség van rá akkor tedd vízszint fölé , vagy vegyél Killertől egy gumis visszacsapó szelepet. Oksa, értem Vita? Hol? Hát ha lehetne Bélával vitázni Ezekkel a műszaki dolgokkal jobb felkészülni a legrosszabb eshetőségekre. Nem drága kiegészítő biztonsági cuccokról van szó , ami adott esetben azt akadályozza meg , hogy leégjen a lakás.
2014. január 14., kedd 20:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Kíváncsi lennék mennyien tartjátok a légpumpát az akva alatt? Azt tudjuk, hogy a víz szeret "kimászni" az akvából ha pl. egy levegő csövet csak úgy belógatunk. Illetve azt követően leürülni a medence, ha nincs aki gyorsan reagáljon az eseményekre. Viszont mennyi lehet a reális esélye annak, hogy ez a víz bejuthat a légpumpába is, ha használunk visszacsapó szelepet? Vita van .Az ördög nem alszik. Ha lehetőség van rá akkor tedd vízszint fölé , vagy vegyél Killertől egy gumis visszacsapó szelepet. Oksa, értem Vita? Hol?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 14., kedd 20:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Kíváncsi lennék mennyien tartjátok a légpumpát az akva alatt? Azt tudjuk, hogy a víz szeret "kimászni" az akvából ha pl. egy levegő csövet csak úgy belógatunk. Illetve azt követően leürülni a medence, ha nincs aki gyorsan reagáljon az eseményekre. Viszont mennyi lehet a reális esélye annak, hogy ez a víz bejuthat a légpumpába is, ha használunk visszacsapó szelepet? Vita van .Az ördög nem alszik. Ha lehetőség van rá akkor tedd vízszint fölé , vagy vegyél Killertől egy gumis visszacsapó szelepet.
2014. január 14., kedd 20:39 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
SlyChocolate írta: Kíváncsi lennék mennyien tartjátok a légpumpát az akva alatt? Azt tudjuk, hogy a víz szeret "kimászni" az akvából ha pl. egy levegő csövet csak úgy belógatunk. Illetve azt követően leürülni a medence, ha nincs aki gyorsan reagáljon az eseményekre. Viszont mennyi lehet a reális esélye annak, hogy ez a víz bejuthat a légpumpába is, ha használunk visszacsapó szelepet? Sly miken nem gondolkodol kész van már az akva ,én használom a légpumpát a visszacsapó szerintem nem köll
|
2014. január 14., kedd 20:37 |
|
|
SlyChocolate
|
Kíváncsi lennék mennyien tartjátok a légpumpát az akva alatt? Azt tudjuk, hogy a víz szeret "kimászni" az akvából ha pl. egy levegő csövet csak úgy belógatunk. Illetve azt követően leürülni a medence, ha nincs aki gyorsan reagáljon az eseményekre. Viszont mennyi lehet a reális esélye annak, hogy ez a víz bejuthat a légpumpába is, ha használunk visszacsapó szelepet?
|
2014. január 14., kedd 20:32 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: Inkább a hártya,mint az a r.....adt búgás! Sikerért küzdeni kell és áldozatokat hozni! Tedd azt amit én! Fal átfúr levegőztető kiteleportál (ez nem a startrek sorozat) a folyosóra, levegő cső a lyúkon (nem a folyó alaszkában ) átdug az akvához! És máris nyugodtak az éjszakáid....
|
2013. augusztus 3., szombat 22:56 |
|
|