|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:35
|
Édesvizi növények tápanyag hiányának, betegségeinek jelei.
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azok a növények melyek főleg a levelin veszik fel a tápanyagot nem mutatnak hiányt Tomi akváriumában. Csak azoknál látszik ez a gond amelyek a gyökereiken keresztül vennék fel a tápanyagot.
2013. május 11., szombat 10:25 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: T.Tamás30 írta: Megcsináltam a képeket,szerintem kivehető rajtuk a amit tegnap írtam;az Echino-n is megfigyelhető: Zajlik az élet.... Az algás levelek eltávolítása folyamatosan zajlik,minden vízcsere előtt megcsinálom.... hat kedves barataim, ennek a novenyeknek nem a co2 a baja. minden noveny hianytunetet mutat, lyukasak a levelek. mivel a lyukak pereme nem fekete, ezert kaliumhiany kilove. a szinek is rendben vannak, foszfathiany, vashiany kilove. ha felveszi a noveny a vasat, akkor magneziumhiany sem lesz. szereny velemenym szerint ez nitrat vagy calciumhiany. ugyanolyan tuneteket produkal mind a ketto, uvegesedik a level. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. május 11., szombat 8:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Ez minek a hiánytünete? Kellene neki egy kis CO2
2013. március 26., kedd 19:39 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez minek a hiánytünete?
_________________ K.Tamás
|
2013. március 26., kedd 19:07 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Főnök mintha már hallottam volna hasonló kijelentéseket???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 25., hétfő 20:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: A macro táp hiánynak melyek az egyértelmű jelei? Jaj Tibi ! Már beszéltünk róla Nitrát foszfát hiány .. Nem baj! Az ismétlés a tudás atya!!! Amúgy a tápanyagokat is ki kéne tenni, hogy mindig mindenki lássa. Úgy mint a Hordós képet. Igazad van , ha lesz időm készítek egy jó kis összefoglalót. Bár más is elkészíthetné
2013. március 25., hétfő 20:36 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: A macro táp hiánynak melyek az egyértelmű jelei? Jaj Tibi ! Már beszéltünk róla Nitrát foszfát hiány .. Nem baj! Az ismétlés a tudás atya!!! Amúgy a tápanyagokat is ki kéne tenni, hogy mindig mindenki lássa. Úgy mint a Hordós képet.
|
2013. március 25., hétfő 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: A macro táp hiánynak melyek az egyértelmű jelei? Jaj Tibi ! Már beszéltünk róla Nitrát foszfát hiány ..
2013. március 25., hétfő 19:42 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
majd papó megmondja a tutit
|
2013. március 25., hétfő 18:34 |
|
|
SlyChocolate
|
Molnár Béla írta: SlyChocolate írta: SlyChocolate írta: A macro táp hiánynak melyek az egyértelmű jelei? Valaki? Köszi. nem nőnek a növények ,sárgás .fehéres, szinek, ki lyukadoznak, Lyukak a leveleken? Gondolom a bubizást is szüneteltetik olyankor?
|
2013. március 25., hétfő 17:47 |
|
|