|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:29
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én heti egyszer 22ml-t adagolok. Ha ada-t kéne venni akkor szerintem nem is akvarizálnék, mert nekem ez megfizethetetlen. Bár attól függ mennyi ideig elég 1-1 flakon lötyi.
De akkor az új tropica.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 31., szombat 21:35 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor legyen ennek a tápnak is egy önálló topic! Rengetegen, rengeteg ideje használjuk és éppen ezért szerettem volna ha csak és kizárólag erről a kiváló termékről is lenne egy topic. Bevallom őszintén én annó nem nagyon hitem benne sőt már-már adában gondolkodtam, de! Azóta nagyon meggyőzött a táp ami nagyon rugalmasan adagolható. Az én személyes véleményem szerint az algásodás legkisebb veszélye nélkül bárhol használható. Ahogy mondani szokták "ár-érték" arányban a legjobb a piacon. Igazából nem tudom a pontos összetételét és nem is érdekel csak az, hogy működik a dolog! Jah és egy beállt akva esetén macro táp adagolása nem indokolt, egyszerűen ez a táp önmagában is elég. Mindenki más-más módon adagolja én pl. az utóbbi időben a heti kétszerre álltam rá. Vízcsere után 10ml majd szerdán megint 10ml a 130literes akvához ezt találom a jelenlegi helyzetben ideálisnak.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. január 31., szombat 21:27 |
|
|