Szerző |
Üzenet |
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: papó írta: Most már többen használtátok a cyano elleni szert. Jó lenne ha megosztanátok a tapasztalataitokat. sziasztok igaz nem az én akváriumomban van szerencsére a cyano de a pici kis barátnőmnek az aksijába fel-fel tűnik ez a fránya cyano. Most is egy ilyen fázist fogott ki hogy előkerült.. ! na nem is ez a lényeg... benne van egy pár napja a szeretek és pont most az előbb mondta hogy az algája kezd visszahúzódni... így bizakodóban vagyunk..! a remény hal meg utoljára.. így én csak jókat tudok mondani róla... eddig! ki kell próbálni mindenkinek akinek sajnos előjön! igaz még hosszan tartó eredményeket én nem tudok mondani róla de eddig teljesíti a vártakat! GRATULA HOZZÁ NEKTEK TROPICAL FISH! üdv Hétvégére el kell tűnnie a cyanónak , légy olyan kedves írd majd meg , hogy mi újság. ok írom a fejleményeket
|
2014. szeptember 17., szerda 21:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: papó írta: Most már többen használtátok a cyano elleni szert. Jó lenne ha megosztanátok a tapasztalataitokat. sziasztok igaz nem az én akváriumomban van szerencsére a cyano de a pici kis barátnőmnek az aksijába fel-fel tűnik ez a fránya cyano. Most is egy ilyen fázist fogott ki hogy előkerült.. ! na nem is ez a lényeg... benne van egy pár napja a szeretek és pont most az előbb mondta hogy az algája kezd visszahúzódni... így bizakodóban vagyunk..! a remény hal meg utoljára.. így én csak jókat tudok mondani róla... eddig! ki kell próbálni mindenkinek akinek sajnos előjön! igaz még hosszan tartó eredményeket én nem tudok mondani róla de eddig teljesíti a vártakat! GRATULA HOZZÁ NEKTEK TROPICAL FISH! üdv Hétvégére el kell tűnnie a cyanónak , légy olyan kedves írd majd meg , hogy mi újság.
2014. szeptember 17., szerda 20:23 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: Most már többen használtátok a cyano elleni szert. Jó lenne ha megosztanátok a tapasztalataitokat. sziasztok igaz nem az én akváriumomban van szerencsére a cyano de a pici kis barátnőmnek az aksijába fel-fel tűnik ez a fránya cyano. Most is egy ilyen fázist fogott ki hogy előkerült.. ! na nem is ez a lényeg... benne van egy pár napja a szeretek és pont most az előbb mondta hogy az algája kezd visszahúzódni... így bizakodóban vagyunk..! a remény hal meg utoljára.. így én csak jókat tudok mondani róla... eddig! ki kell próbálni mindenkinek akinek sajnos előjön! igaz még hosszan tartó eredményeket én nem tudok mondani róla de eddig teljesíti a vártakat! GRATULA HOZZÁ NEKTEK TROPICAL FISH! üdv
|
2014. szeptember 17., szerda 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Most már többen használtátok a cyano elleni szert. Jó lenne ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
2014. szeptember 17., szerda 19:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hellac írta: nekem az előző akvámat a cyano vitte sírba, ha esetleg megint felütné a fejét az új nano-ba akkor szaladok a csodaszerért Biztos lehetsz benne Laci , hogy ezt a problémát elfelejthetjük !
2014. augusztus 20., szerda 11:09 |
|
|
Hellac
Csatlakozott: 2013. május 28., kedd 11:12 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: Ófehértó (Nyíregyháza és Nyírtelek)
|
nekem az előző akvámat a cyano vitte sírba, ha esetleg megint felütné a fejét az új nano-ba akkor szaladok a csodaszerért
|
2014. augusztus 19., kedd 22:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Matyi írta: Nekem az emers kertembe van az üveg és a talaj közt meg a talajon is, ott lehetne alkalmazni? Hc van a talajon Bizonyosan ott is jó .
2014. augusztus 9., szombat 15:45 |
|
|
Matyi
|
Nekem az emers kertembe van az üveg és a talaj közt meg a talajon is, ott lehetne alkalmazni? Hc van a talajon
|
2014. augusztus 9., szombat 12:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Akkor ez az egyetlen szer a "világon" ami hatásos ez ellen az alga ellen? Ezt nem tudom ,csak azt hogy ez tuti hatásos.
2014. augusztus 8., péntek 18:01 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor ez az egyetlen szer a "világon" ami hatásos ez ellen az alga ellen?
_________________ K.Tamás
|
2014. augusztus 8., péntek 16:12 |
|
|