Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Papó, van még ebből a csodaszerből? Felütötte a fejét az okot nem tudom mindenütt megszűntetni kellene egy kis biologiai hadviselés is...
|
2015. december 6., vasárnap 13:12 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
papó írta: dexkill írta: papó írta: Nem . A cyano a legősibb baktériumok egyike . Minden akváriumban képviseli magát , de bizonyos körülmények között / nitrát -foszfát arány szerepe 6 át szeretné venni a szerepet az akváriumban . A disznóság az , hogy hiába korrigálsz az arányon , nem tudod visszaszorítani a terjeszkedését , csak irtószerekkel . De mint mindenre erre is sok fajta cuccot ajánlanak , mégis a biológiai ellenszer bizonyul a leghatásosabbnak amit nem is akváriumhoz találtak ki .. Figyelek... mi az? Imádlak Zoli , de ez ebben az esetben az én pici titkom marad Kellene a fórumra egy "like" gomb, hogy ne offoljam a topikot ilyen hozzászólásokkal
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2015. június 5., péntek 9:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
dexkill írta: papó írta: Nem . A cyano a legősibb baktériumok egyike . Minden akváriumban képviseli magát , de bizonyos körülmények között / nitrát -foszfát arány szerepe 6 át szeretné venni a szerepet az akváriumban . A disznóság az , hogy hiába korrigálsz az arányon , nem tudod visszaszorítani a terjeszkedését , csak irtószerekkel . De mint mindenre erre is sok fajta cuccot ajánlanak , mégis a biológiai ellenszer bizonyul a leghatásosabbnak amit nem is akváriumhoz találtak ki .. Figyelek... mi az? Imádlak Zoli , de ez ebben az esetben az én pici titkom marad
2015. június 5., péntek 9:03 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
papó írta: Nem . A cyano a legősibb baktériumok egyike . Minden akváriumban képviseli magát , de bizonyos körülmények között / nitrát -foszfát arány szerepe 6 át szeretné venni a szerepet az akváriumban . A disznóság az , hogy hiába korrigálsz az arányon , nem tudod visszaszorítani a terjeszkedését , csak irtószerekkel . De mint mindenre erre is sok fajta cuccot ajánlanak , mégis a biológiai ellenszer bizonyul a leghatásosabbnak amit nem is akváriumhoz találtak ki .. Figyelek... mi az?
|
2015. június 5., péntek 8:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
dexkill írta: A ciano az nem magas foszfáttól van?! Nem . A cyano a legősibb baktériumok egyike . Minden akváriumban képviseli magát , de bizonyos körülmények között / nitrát -foszfát arány szerepe 6 át szeretné venni a szerepet az akváriumban . A disznóság az , hogy hiába korrigálsz az arányon , nem tudod visszaszorítani a terjeszkedését , csak irtószerekkel . De mint mindenre erre is sok fajta cuccot ajánlanak , mégis a biológiai ellenszer bizonyul a leghatásosabbnak amit nem is akváriumhoz találtak ki ..
2015. június 5., péntek 7:51 |
|
|
dexkill
|
A ciano az nem magas foszfáttól van?!
|
2015. június 4., csütörtök 19:16 |
|
|
Hellac
Csatlakozott: 2013. május 28., kedd 11:12 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: Ófehértó (Nyíregyháza és Nyírtelek)
|
Jelentem én már kétszer is alkalmaztam ezt a csoda cyano írtót és csodásan megszünteti a problémát. a beadagolás után 5-6 nappal már nyoma sincs!
|
2015. június 4., csütörtök 15:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
aladin írta: papó írta: aladin írta: papó írta: aladin írta: papó írta: aladin írta: Tele lett a frontüvegnél cyanoval az akváriumom . Tudsz adni rá irtószert Papó ? Holnap vagy szombaton beszaladnék . Van cucc gyere nyugodtan . Mennyire biztos , hogy kiírtja a cyanot ? Mik a visszajelzések Papó ? Garanciát vállalok , de azért Neked is el kell követned pár dolgot , hogy ne tudjon visszatérni .. Mit kell tennem , hogy ne jöjjön vissza ? Alacsony szinten kell tartani a nitrátot . Alaposan kitakarítani a "pangó" helyeket időnként . Értem . A másik fórumon olvastam,többen bajlódnak ezzel a problémával . Ha megkeresnek segítek .
2015. március 19., csütörtök 21:35 |
|
|
aladin
|
papó írta: aladin írta: papó írta: aladin írta: papó írta: aladin írta: Tele lett a frontüvegnél cyanoval az akváriumom . Tudsz adni rá irtószert Papó ? Holnap vagy szombaton beszaladnék . Van cucc gyere nyugodtan . Mennyire biztos , hogy kiírtja a cyanot ? Mik a visszajelzések Papó ? Garanciát vállalok , de azért Neked is el kell követned pár dolgot , hogy ne tudjon visszatérni .. Mit kell tennem , hogy ne jöjjön vissza ? Alacsony szinten kell tartani a nitrátot . Alaposan kitakarítani a "pangó" helyeket időnként . Értem . A másik fórumon olvastam,többen bajlódnak ezzel a problémával .
|
2015. március 19., csütörtök 21:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
aladin írta: papó írta: aladin írta: papó írta: aladin írta: Tele lett a frontüvegnél cyanoval az akváriumom . Tudsz adni rá irtószert Papó ? Holnap vagy szombaton beszaladnék . Van cucc gyere nyugodtan . Mennyire biztos , hogy kiírtja a cyanot ? Mik a visszajelzések Papó ? Garanciát vállalok , de azért Neked is el kell követned pár dolgot , hogy ne tudjon visszatérni .. Mit kell tennem , hogy ne jöjjön vissza ? Alacsony szinten kell tartani a nitrátot . Alaposan kitakarítani a "pangó" helyeket időnként .
2015. március 19., csütörtök 20:56 |
|
|