Szerző |
Üzenet |
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: xspirit írta: Köszönöm a segítséged! Ha beindulsz akkor könnyebb lesz segíteni . .. konkrétumokkal Igen... már fordulaton vagyok, hogy elkezdhessem már, de még kell pár dolog. Sebaj, addig szippantom az infót.
_________________ Oh, oh, egy Növényes-aki az álmom, régóta őrá vágyom...
|
2016. március 9., szerda 10:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
xspirit írta: Köszönöm a segítséged! Ha beindulsz akkor könnyebb lesz segíteni . .. konkrétumokkal
2016. március 8., kedd 20:56 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Köszönöm a segítséged!
|
2016. március 8., kedd 20:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
xspirit írta: papó írta: xspirit írta: Sziasztok! Engem a tápozás elkezdésének ideje foglalkoztat frissen indított aki esetén. Tegyük fel, hogy tolom a fényt, és a co2-t is első perctől és mondjuk nincs zselés növény, vagy csak kevés... Egyből menjen a táp gyári dózisban, vagy felében, esetleg csak a második héttől nyomjam, stb. Milyenek a tapasztalatok? Szerk.: A TF tápok esetében érdeklődöm A macrot kb olyan 10. naptól kezdem adagolni . A micro az pedig az ajánlott szerint az első naptól . Ezek mellé megy alapból carbo valamikor, vagy csak algatámadásnál? Van aki használja van aki nem a carbot . én pld nem csak aha szükséges.
2016. március 8., kedd 20:07 |
|
|
xspirit
|
papó írta: xspirit írta: Sziasztok! Engem a tápozás elkezdésének ideje foglalkoztat frissen indított aki esetén. Tegyük fel, hogy tolom a fényt, és a co2-t is első perctől és mondjuk nincs zselés növény, vagy csak kevés... Egyből menjen a táp gyári dózisban, vagy felében, esetleg csak a második héttől nyomjam, stb. Milyenek a tapasztalatok? Szerk.: A TF tápok esetében érdeklődöm A macrot kb olyan 10. naptól kezdem adagolni . A micro az pedig az ajánlott szerint az első naptól . Ezek mellé megy alapból carbo valamikor, vagy csak algatámadásnál?
|
2016. március 8., kedd 16:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
xspirit írta: Sziasztok! Engem a tápozás elkezdésének ideje foglalkoztat frissen indított aki esetén. Tegyük fel, hogy tolom a fényt, és a co2-t is első perctől és mondjuk nincs zselés növény, vagy csak kevés... Egyből menjen a táp gyári dózisban, vagy felében, esetleg csak a második héttől nyomjam, stb. Milyenek a tapasztalatok? Szerk.: A TF tápok esetében érdeklődöm A macrot kb olyan 10. naptól kezdem adagolni . A micro az pedig az ajánlott szerint az első naptól .
2016. március 8., kedd 16:46 |
|
|
xspirit
|
Sziasztok! Engem a tápozás elkezdésének ideje foglalkoztat frissen indított aki esetén. Tegyük fel, hogy tolom a fényt, és a co2-t is első perctől és mondjuk nincs zselés növény, vagy csak kevés... Egyből menjen a táp gyári dózisban, vagy felében, esetleg csak a második héttől nyomjam, stb. Milyenek a tapasztalatok? Szerk.: A TF tápok esetében érdeklődöm
|
2016. március 8., kedd 15:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Szerintetek a vízcserét követően mikor bacikat adagolunk. Van-e értelme tápozni míg lenem tisztul a víz? Hiszen a bacik zabálnak nitrogén vegyületeket. A nitriveccel lehet együtt tápozni. A baciknak is enni kell
2013. április 7., vasárnap 19:46 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintetek a vízcserét követően mikor bacikat adagolunk. Van-e értelme tápozni míg lenem tisztul a víz? Hiszen a bacik zabálnak nitrogén vegyületeket.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 7., vasárnap 18:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: Az utolsó napokban az egekben van a szint.Ha a vízcsere elmaradása után még tápoznék, az már káros lenne,elszállna a tápanyagszint. Többet tápozok,mint amit felvesznek. Ja mert te máshogy tápozol.
_________________ K.Tamás
|
2013. március 17., vasárnap 14:13 |
|
|