Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Heti vízfrissítés van ebben az akváriumban is .. A fényforrást nem tudom azt tényleg Béci tudja. Gondolom ide is lágy víz megy?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. február 25., szombat 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Heti vízfrissítés van ebben az akváriumban is .. A fényforrást nem tudom azt tényleg Béci tudja.
2012. február 25., szombat 19:32 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Béci lenne egy kérdésem. Ezen a képen látható növény kb milyen magas lehetett? Illetve mennyi(w/l), és milyen (kelvin) fény mellett voltak tartva? Ebben az akvában is heti víz cserék voltak?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. február 25., szombat 19:16 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Tényleg nagy különbség van a két növény között. Kíváncsi lettem arra, hogy milyen eltérő módon neveljük mi és milyen módon neveli Sly...??? Az látszik, hogy a Sly palustris-a is tökéletes kondiban, van!! Nálunk a növekedés során úgy fejlődik mint nálatok, de a növény eléri az akvárium felső 1/4-ét akkor elkezd struktúrát váltani. Más szín és levélforma.
_________________Üdv. Bevi
|
2011. december 2., péntek 0:23 |
|
|
egedzs
Csatlakozott: 2011. szeptember 21., szerda 10:11 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
novenyesakvariumok írta: En eleg regota tartom ezt a növenyt. (kb miota kaphato kereskedelmi forgalomban) Egyetlen egy problemat latok vele, hogy a levelei rendesen tüszerüen nezzenek ki. A pirosodas nem problema, nitratszegeny viz kell neki, plussz rendesen kell tolni neki a vasat meg a mangant. Co2-re tapasztalataim szerint reagal, de közel sem annyira mint egyes rotala fajok. Az emlitett felkopaszodast nem tapasztaltam, bar nalam relativ erös a megvilagitas. A szara viszont elkezd feketedni, ha nincs eleg flow a növeny töveben. Nem rothad el, csupan megfeketedik. Arról nincs tapasztalatod, mitől függ, hogy a submers levelei mennyire húsosak? A két belinkelt növény között óriási a különbség. Sajnos nálam is előbb-utóbb a teltebb leveleket hozza.
|
2011. november 29., kedd 23:31 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
En eleg regota tartom ezt a növenyt. (kb miota kaphato kereskedelmi forgalomban) Egyetlen egy problemat latok vele, hogy a levelei rendesen tüszerüen nezzenek ki. A pirosodas nem problema, nitratszegeny viz kell neki, plussz rendesen kell tolni neki a vasat meg a mangant. Co2-re tapasztalataim szerint reagal, de közel sem annyira mint egyes rotala fajok. Az emlitett felkopaszodast nem tapasztaltam, bar nalam relativ erös a megvilagitas. A szara viszont elkezd feketedni, ha nincs eleg flow a növeny töveben. Nem rothad el, csupan megfeketedik.
|
2011. november 25., péntek 8:20 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2011. november 20., vasárnap 21:12 |
|
|
laszkan
Csatlakozott: 2011. november 10., csütörtök 10:36 Hozzászólások: 25
|
Eddig ez volt a legszebb növény, amivel találkoztam. Kb. 1 éve láttam először ilyet, de nagyon megfogott. Tartásával még nem próbálkoztam, de tervbe van véve. Az emmers és submers leveleknek közük sincs egymáshoz. Nagyon érdekes amit csinál
_________________További képek/akváriumok: www.picasaweb.com/laszkan
|
2011. november 19., szombat 22:10 |
|
|
SlyChocolate
|
Béci Ő is az lenne?
|
2011. november 19., szombat 17:59 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Szinte hihetetlen ahogy kinéz!Gyönyörű!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. november 19., szombat 11:35 |
|
|