Szerző |
Üzenet |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Érdeklődőm : Mikor várható új szállítmány Rotalla macrandából ? Tegnap voltam a boltban és nem találtam. Mondjuk amennyien voltak ... alig fértem a növényekhez
|
2011. március 13., vasárnap 11:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Köszöntem, nézem... Na meg ez sem rossz : http://www.grandaquatic.com/p_plantDeta ... 018&Type=PMost látom , hogy erről a listáról nagyon sok növény eltünt
2011. február 5., szombat 20:33 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszöntem, nézem...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. február 5., szombat 20:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Egy-két linket írhatnál hol érdemes körben nézni. Ahol nem dezinformációkat írnak. Ezt : http://www.aqua-fish.net/index.php?cur_ ... =notNagyon szeretem , csak türelem kell hozzá , mert előb a neve van a növénynek aztán a kép.
2011. február 5., szombat 20:16 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy-két linket írhatnál hol érdemes körben nézni. Ahol nem dezinformációkat írnak.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. február 5., szombat 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon sok növényérkezik a jövő héten Egyáltalán nem off amit írsz. A növényes oldalról szólva... én név szerint szoktam keresketni a neten. Minden oldalon van olyan növény ami a másikon nincs
2011. február 5., szombat 20:05 |
|
|
SlyChocolate
|
Esetleg vörös Blyxa nem jön? Na jó csak vicceltem látom nem írtad. Keresgéltem a neten ezekről a növényekről, hogy-hogy is nézhetnek ki de sajna egymásnak ellent mondó képeket találtam. Bár ez nem az a topic és nem is akarom offolni. De egy jó növényes oldalt tudnál ajánlani ahol meglehet nézni szinte az összese trópusi növényt, amely az akváriumokba bekerülnek.?
|
2011. február 5., szombat 12:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A jövő héten nem csak a Tropica cégtől érkeznek növények. Felhívom figyelmeteket néhány nehezen hozzáférhető "szépségre " A következők is érkeznek , de sajna korlátozott számban :
Hairgrass Eleocharis vivipara Oval leaf lud Ludwigia sp. "Ovalis" Green foxtail Myriophyllum scabratum Giant red rotala Rotala macrandra Red broad leaf lud Ludwigia repens x "Palustris" Giant red rotala (emerged) Rotala macrandra variegated Small bamboo bacopa Bacopa myriophylloides Pigmy chain sword Echinodorus grisebachi
2011. február 4., péntek 20:48 |
|
|