|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:27
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Akkor vágni. NEM!!! Soha!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 23., szombat 19:20 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor vágni.
_________________ Pé.Zoli
|
2013. március 23., szombat 19:16 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: stevbig írta: Nagyon szép ez az akvárium, öröm rá nézni! Szép-szép, csak most már a blyxa kezd elszabadulni! Nem is tudom hogy kéne igazán megnyírni hogy ne vágjam haza. Nyírni???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 23., szombat 19:08 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szép-szép, csak most már a blyxa kezd elszabadulni! Nem is tudom hogy kéne igazán megnyírni hogy ne vágjam haza.
_________________ Pé.Zoli
|
2013. március 23., szombat 18:59 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. március 3., vasárnap 21:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: papó írta: asera írta: Én úgy tapasztaltam,szereti a kaját alulról,felülről. Túlzott áramlást nem szereti,co2-t viszont nagyon. Kis fénnyel is elvan,viszont nagy fénynél sokkal szebb,nagyobb,gyorsabban nő! Ennyi jut eszembe Alulról még nem tápoztam , de az új Tropica táptalajjal durva gyökereket növesztett , nem pedig egy-két szálat. természetesen megfelelő táptalajra gondoltam Azt hittem találtál valami csodaszert
2013. március 3., vasárnap 21:54 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: asera írta: Én úgy tapasztaltam,szereti a kaját alulról,felülről. Túlzott áramlást nem szereti,co2-t viszont nagyon. Kis fénnyel is elvan,viszont nagy fénynél sokkal szebb,nagyobb,gyorsabban nő! Ennyi jut eszembe Alulról még nem tápoztam , de az új Tropica táptalajjal durva gyökereket növesztett , nem pedig egy-két szálat. természetesen megfelelő táptalajra gondoltam
|
2013. március 3., vasárnap 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: Én úgy tapasztaltam,szereti a kaját alulról,felülről. Túlzott áramlást nem szereti,co2-t viszont nagyon. Kis fénnyel is elvan,viszont nagy fénynél sokkal szebb,nagyobb,gyorsabban nő! Ennyi jut eszembe Alulról még nem tápoztam , de az új Tropica táptalajjal durva gyökereket növesztett , nem pedig egy-két szálat.
2013. március 3., vasárnap 20:31 |
|
|
asera
|
Én úgy tapasztaltam,szereti a kaját alulról,felülről. Túlzott áramlást nem szereti,co2-t viszont nagyon. Kis fénnyel is elvan,viszont nagy fénynél sokkal szebb,nagyobb,gyorsabban nő! Ennyi jut eszembe
|
2013. március 3., vasárnap 20:19 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: myk74 írta: Megkérném (ha nem gond) ,azon kedves kertészeket akik sikerrel blyxat tartanak, leírnák hogy ki milyen vízparaméterek tápozás stb mellett tartja ezt a szép növényt. Egy kis összehasonlításnak is jó lenne. Valamit elcseszek mert engem nem szeret a blyxa, pedig ragaszkodnék hozzá,de nagyon. Köszönöm Semmi titok nincs . Közepesen lágy vízben is jól érzi magát . CO2 kell neki és olyan 0,5 W/ liter. Nálam amiben szaporítjuk KH 8- PH 6,8 7,2 Bizonyosan más akváriumban máshogyan van. Nekem a nanóban CO2 nélkül is szépen szaporodik igaz nem olyan ütemben mint CO2-vel, de pont a héten ritkítottam. A lágy víz viszont igaz hogy megy bele.
|
2013. március 2., szombat 20:51 |
|
|