Szerző |
Üzenet |
otocinclus
Csatlakozott: 2012. március 9., péntek 20:40 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: otocinclus írta: A mai állapot. Ez sokkal jobb állapotban van mint az enyém volt. Három hét múlva nagyon szép lesz Akkor rendben. Várom...
|
2013. január 26., szombat 23:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
otocinclus írta: A mai állapot. Ez sokkal jobb állapotban van mint az enyém volt. Három hét múlva nagyon szép lesz
2013. január 26., szombat 21:50 |
|
|
otocinclus
Csatlakozott: 2012. március 9., péntek 20:40 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
DeKol írta: Sziasztok! Nekem is ugyan ilyen tapasztalataim vannak a Bonsai-al. Első pár hétbe csak régi levelekkel történt változás.Szépen elhullajtotta őket.Viszont kb 1 hónapja van bent az akiba és most már elkezdte hozni az új hajtásokat.Sőt már szinte megduplázta magát.Nekem nagyon tetszik ez a növény, bárkinek szívesen ajánlom A mai állapot.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. január 26., szombat 21:45 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Nekem is ugyan ilyen tapasztalataim vannak a Bonsai-al. Első pár hétbe csak régi levelekkel történt változás.Szépen elhullajtotta őket.Viszont kb 1 hónapja van bent az akiba és most már elkezdte hozni az új hajtásokat.Sőt már szinte megduplázta magát.Nekem nagyon tetszik ez a növény, bárkinek szívesen ajánlom
_________________ Sólyom Gábor
|
2013. január 26., szombat 8:40 |
|
|
otocinclus
|
check írta: otocinclus írta: Lehetséges, hogy a Sziámi ormányos márna eszi? Nálam a Hydrocotyle sp. 'Japan' nőtt nagyon szépen, addig amíg a két darab Crossocheilus rá nem jött, hogy mennyire fenséges eledel.... Következmény: márnák maradtak, Hydrocotyle helyett "Stau" került az előtérbe.... Lehet, több algát kellett volna nevelni?? Azért inkább ne!
|
2013. január 23., szerda 21:32 |
|
|
otocinclus
|
papó írta: otocinclus írta: Molnár Béla írta: szia én kb 5hete vettem és most tudom azt mondani hogy gyönyörű kicsit kényes szereti a fényt nomeg a lágyvizet Hát remélem megéri az 5 hetet, de sajna nagyon kopaszodik. A vízzel nincs gond, lágy és a világítás is rendben. Írtam tegnap , hogy sok türelem kell hozzá. Legalább egy hónapig úgy nézett ki nálam , hogy mindenki kidobta volna. A tegnapi kép jól mutatja , hogy az oldalán már nem is volt levél és egyszer csak lett Rendben, türelmes leszek. És köszi!
|
2013. január 23., szerda 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
otocinclus írta: Molnár Béla írta: szia én kb 5hete vettem és most tudom azt mondani hogy gyönyörű kicsit kényes szereti a fényt nomeg a lágyvizet Hát remélem megéri az 5 hetet, de sajna nagyon kopaszodik. A vízzel nincs gond, lágy és a világítás is rendben. Írtam tegnap , hogy sok türelem kell hozzá. Legalább egy hónapig úgy nézett ki nálam , hogy mindenki kidobta volna. A tegnapi kép jól mutatja , hogy az oldalán már nem is volt levél és egyszer csak lett
2013. január 23., szerda 21:10 |
|
|
otocinclus
|
papó írta: Nos íme most így néz ki : A növény oldalán is hozott új leveleket : Szépek! Én is szeretném, ha itt tartanék! Még bizakodok.
|
2013. január 23., szerda 21:08 |
|
|
otocinclus
|
Molnár Béla írta: szia én kb 5hete vettem és most tudom azt mondani hogy gyönyörű kicsit kényes szereti a fényt nomeg a lágyvizet Hát remélem megéri az 5 hetet, de sajna nagyon kopaszodik. A vízzel nincs gond, lágy és a világítás is rendben.
|
2013. január 23., szerda 20:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nos íme most így néz ki : A növény oldalán is hozott új leveleket :
2013. január 23., szerda 18:58 |
|
|