Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Szia SlyChocolate ! De hiszen látszik , hogy csiga-biga Vagy esetleg :http://ufo.zug.hu/galeria/azonosithatatlan-repulo-targyak_83.php Szia Mester. De úgy jönnek-mennek a redmooron mint egy bogár, meg úsznak is a vízben.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 4., hétfő 18:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szia SlyChocolate ! De hiszen látszik , hogy csiga-biga Vagy esetleg :http://ufo.zug.hu/galeria/azonosithatatlan-repulo-targyak_83.php
2011. április 4., hétfő 18:30 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csináltam fotókat nagyítón keresztül. Hátha így van tippetek mi lehet-ez?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 4., hétfő 17:58 |
|
|
SlyChocolate
|
Ma délután újra megnéztem ezeket a valamiket. Úgy járkálnak a fán mint valami bogár de úszni is tudnak az áramlással szemben. Kérdés: Olyan lehet-e, hogy a redmoorban laktak eddig és onnét jöttek elő?
|
2011. április 4., hétfő 15:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Vagyok én egy csiga szakértő? A viselkedésük miatt írtam , hogy nem ártanak a légynek sem Most, hogy eltelt pár nap lehet Neked volt igazad... Még kell egy kis idő de apró már látható az általam linkelt fotón lévő csiguszok apró társai vannak az üvegen. A tesztelő pohárban a fagyi kajából semmi élet nem kelt ki két nap alatt. Szóval valszeg csiga lárvák lehetnek ezek az apró fehér pöttyök.? Csak gondolom a tavasz náluk is beindította a hormonokat nem csak nálunk embereknél.? Nah , akkor semmi gáz
2011. április 3., vasárnap 22:00 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Vagyok én egy csiga szakértő? A viselkedésük miatt írtam , hogy nem ártanak a légynek sem Most, hogy eltelt pár nap lehet Neked volt igazad... Még kell egy kis idő de apró már látható az általam linkelt fotón lévő csiguszok apró társai vannak az üvegen. A tesztelő pohárban a fagyi kajából semmi élet nem kelt ki két nap alatt. Szóval valszeg csiga lárvák lehetnek ezek az apró fehér pöttyök.? Csak gondolom a tavasz náluk is beindította a hormonokat nem csak nálunk embereknél.?
|
2011. április 3., vasárnap 12:34 |
|
|
SlyChocolate
|
Még nem tom de reggelre kiderül, hogy az-e a bűnös? ...
|
2011. április 2., szombat 22:22 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
SlyChocolate írta: Holnap lesz a nagy fagyi kaja teszt! Az már tuti! Mert most, hogy ez a probléma (ha az?) előjött eszembe rémlett mintha a régi akvában is láttam volna már hasonlót.? Tehát egy pohár vízbe teszek a fagyi kajából és meglátjuk ott lesznek-e hasonló jószágok.... ??? Lemaradtam valamiről? Milyen fagyi?
|
2011. április 2., szombat 22:03 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2011. április 1., péntek 21:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Csak nehogy megigyad véletlen , mert piros leszel mint az Amanda lazac
2011. április 1., péntek 21:32 |
|
|