|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 15:54
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. január 30., vasárnap 12:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Maximas ! Ez nagyon profi kép !
2011. január 29., szombat 20:45 |
|
|
maximas
|
A zöld neon-t ajánlom minden nanosnak és 50 liter körüli akvárium tulajdonos figyelmébe Sokkal jobban mutatnak kisebb akiban ezek mint a nagyobb kék- vagy vörösneonok. Google-ben elég csúnya képek vannak róluk ezért itt az enyéimről egy kép:
|
2011. január 29., szombat 20:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
iMPeRi0R írta: Szia Papó!
Tegnap postoltam az akváriumomról képeket a megfelelő témába. Ha megnézted esetleg, akkor láthatod, hogy nagyon apró szemcséjű kavicsom van. Eszkábáltam én szilikoncsőből meg tölcsérből egy víz alatti porszívót, de vagy pici a "huzata" és csak a vizet hozza fel látszólag, vagy ha túl közel tartom a talajhoz, akkor szedi a kavicsot is. Esetleg valami tipp, hogy könnyebben tudjam takarítani az alját a medencének? Szia ! Az aksidhoz írtam a kérdéseidre választ.
2011. január 12., szerda 18:58 |
|
|
iMPeRi0R
|
Szia Papó!
Tegnap postoltam az akváriumomról képeket a megfelelő témába. Ha megnézted esetleg, akkor láthatod, hogy nagyon apró szemcséjű kavicsom van. Eszkábáltam én szilikoncsőből meg tölcsérből egy víz alatti porszívót, de vagy pici a "huzata" és csak a vizet hozza fel látszólag, vagy ha túl közel tartom a talajhoz, akkor szedi a kavicsot is. Esetleg valami tipp, hogy könnyebben tudjam takarítani az alját a medencének?
|
2011. január 11., kedd 17:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
iMPeRi0R írta: Igen, a dániót ma kaptam, árválkodott. Rendben, akkor úgy alakítom ki majd, hogy szépen megférjenek. Csak sajnálom addig szegény bettát, hogy egyedül van és elbújik a szűrő mögé, meg minden. Akkor nem lesz nagyobb gond belőle? Megyek jövőhéten növényért mindenképp. Ha lesz ahova el tud húzódni , nem lesz semmi gond.
2011. január 8., szombat 22:03 |
|
|
iMPeRi0R
|
Igen, a dániót ma kaptam, árválkodott. Rendben, akkor úgy alakítom ki majd, hogy szépen megférjenek. Csak sajnálom addig szegény bettát, hogy egyedül van és elbújik a szűrő mögé, meg minden. Akkor nem lesz nagyobb gond belőle? Megyek jövőhéten növényért mindenképp.
|
2011. január 8., szombat 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
iMPeRi0R írta: Na jó, de a boltban vettem az akváriumot is meg a halakat is, és amikor rákérdeztem azt mondtátok bőven megférnek egymás mellett, hiszen Nektek is van minden akváriumban szinte egy Betta. Ebből egyébként nem lesz nagyobb baj? Visszatehetem a bettám? Meg milyen harcoshal az a harcoshal, aki nem képes magát megvédeni 54 literes a medence, van benne 3black és 3gold molly, a betta, 2 gurámi, 2platty, és 1 zebradánió. Ez sok? Nagyjából úgy számoltam, hogy ennyi hal lesz benne véglegesítve. Ezek a halak megférnek egymással , de tenned kell bele sok-sok növényt. Mindegyiknek adnok kell lehetőséget , hogy ki tudják alakítani a területüket./teritóriumukat/ Leginkább magasabbra növő növények kellenek -hínár fajták - valisnéria, stb. A zebra dánióhoz meg kellene még legalább 3 db.
2011. január 8., szombat 21:42 |
|
|
iMPeRi0R
|
Na jó, de a boltban vettem az akváriumot is meg a halakat is, és amikor rákérdeztem azt mondtátok bőven megférnek egymás mellett, hiszen Nektek is van minden akváriumban szinte egy Betta. Ebből egyébként nem lesz nagyobb baj? Visszatehetem a bettám? Meg milyen harcoshal az a harcoshal, aki nem képes magát megvédeni 54 literes a medence, van benne 3black és 3gold molly, a betta, 2 gurámi, 2platty, és 1 zebradánió. Ez sok? Nagyjából úgy számoltam, hogy ennyi hal lesz benne véglegesítve.
|
2011. január 8., szombat 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
iMPeRi0R írta: De ahogy nézem nem az én bettámmal van a baj, mert most hoztak egy másikat, azt betettem a többi közé (persze a bettákat nem eresztem össze), és ezt is csipkedik. Sőt az előbb egy black molly is odakapott neki... Szia ! A labirint halak teritorális viselkedésüek . Ez az erős ivadék gondozási ösztönükből fakad. Tehát elég nagy akvárium és sok-sok növény kell , hogy feloszthassák a revireket az akváriumon belül. üdv G.
2011. január 8., szombat 21:23 |
|
|