Szerző |
Üzenet |
rigoszabi
Csatlakozott: 2015. szeptember 10., csütörtök 19:53 Hozzászólások: 112
|
Sziasztok! Találtam egy német garnélakereskedőt/webshop-ot, ahol elég jól össze vannak gyűjtve az akváriumban tartható garnélafajok. Szebbnél szebb képek, leírások (igaz németül.) Itt találjátok a törpegarnéla fajtákat. (Ami nekem tetszik, hogy különböző szűrőkkel segíti az érdeklődőket a megfelelő garnélák kiválasztásában. Szűrhetünk nehézségi fok szerint, vízminőség szerint vagy éppen szín szerint.) https://www.garnelio.de/wirbellose/garn ... ggarnelen/Tegye fel a kezét aki legalább a felét ismerte, látta már élőben!
|
2015. november 7., szombat 21:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ezt a szívóféreg dolgot , már réges - régen megoldottuk .
2015. február 21., szombat 16:14 |
|
|
Sancho
Csatlakozott: 2015. január 9., péntek 8:35 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Gyömrő
|
Nane! Épp most akarok egy növényes-garnis nanot összerakni. De ha ennyire elbújnak, akkor lehet nem kapnak semmilyen növényt.
_________________ 54 liter, édesvíz |heti 1x50% vízcsere [25% ioncserélt - 25% csapvíz] | Eheim 2213 | 15 w T8 | GA micro-macro; Easy Carbo | nincs CO2 | Microsorum pteropus, Cryptocoryne Beckettii, Aegagropila linnaei (gömbmoha) + 6 panda páncélos, 2 guppy, 1 anci, 2 oto
|
2015. január 13., kedd 8:49 |
|
|
flotyesz
|
én sem láttam őket... gyakorlatilag csak mikor vizet cseréltem akkor jöttek ki a növényekből!
|
2014. december 4., csütörtök 19:10 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nálam mindig elöl vannak,igaz nem az összes,de sokan. Akár a nagy öregek illetve a kicsik is akik nemrég kerültek be
|
2014. december 4., csütörtök 17:17 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: Egy olyan kérdésem lenne, hogy: Az amano garnéláim valamiért elbújnak mikor a lámpa felkapcsol, de nem tudom, hogy miért. Másnak is van hasonló észrevétele?
Mikor reggel még nincs felkapcsolva a lámpa akkor az esőztetőn és a fűtőn vannak egészen fent, de amint felkapcsol a lámpa szinte azonnal a növények alá bújnak. Erős nekik a fény vagy miért mert lassan félévesek lesznek nálam. Soha nem szerették a fényt . Van olyan , hogy megveszed az amanókat és többet nem is látod .. Érdekes. nälam is ez a helyzet a(manoba) is elbujnak. csak a csäpokat lätom a kövek alol hogy ide oda cikäznak ejjel meg nyomulnak
|
2014. december 4., csütörtök 11:10 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Egy olyan kérdésem lenne, hogy: Az amano garnéláim valamiért elbújnak mikor a lámpa felkapcsol, de nem tudom, hogy miért. Másnak is van hasonló észrevétele?
Mikor reggel még nincs felkapcsolva a lámpa akkor az esőztetőn és a fűtőn vannak egészen fent, de amint felkapcsol a lámpa szinte azonnal a növények alá bújnak. Erős nekik a fény vagy miért mert lassan félévesek lesznek nálam. Soha nem szerették a fényt . Van olyan , hogy megveszed az amanókat és többet nem is látod .. Érdekes.
_________________ K.Tamás
|
2014. november 17., hétfő 21:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Egy olyan kérdésem lenne, hogy: Az amano garnéláim valamiért elbújnak mikor a lámpa felkapcsol, de nem tudom, hogy miért. Másnak is van hasonló észrevétele?
Mikor reggel még nincs felkapcsolva a lámpa akkor az esőztetőn és a fűtőn vannak egészen fent, de amint felkapcsol a lámpa szinte azonnal a növények alá bújnak. Erős nekik a fény vagy miért mert lassan félévesek lesznek nálam. Soha nem szerették a fényt . Van olyan , hogy megveszed az amanókat és többet nem is látod ..
2014. november 17., hétfő 21:51 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy olyan kérdésem lenne, hogy: Az amano garnéláim valamiért elbújnak mikor a lámpa felkapcsol, de nem tudom, hogy miért. Másnak is van hasonló észrevétele?
Mikor reggel még nincs felkapcsolva a lámpa akkor az esőztetőn és a fűtőn vannak egészen fent, de amint felkapcsol a lámpa szinte azonnal a növények alá bújnak. Erős nekik a fény vagy miért mert lassan félévesek lesznek nálam.
_________________ K.Tamás
|
2014. november 17., hétfő 16:34 |
|
|
tamasir
Csatlakozott: 2014. március 24., hétfő 15:58 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Szia bevi! Ez a Te garnélád? Milyen fajta? A fotók meg nagyon szépek. Kösz.
|
2014. július 5., szombat 7:34 |
|
|