Szerző |
Üzenet |
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Mennyi idő elteltével lehet nagybizonyossággal kijelenteni, hogy az akváriumba helyezett garnélák számára megfelelőek a körülmények? Nehezet kérdezel , hiszen minden a behelyezett cuccoktól függ . Az üzletben hipp-hopp bekerülnek a helyükre és nagyon ritka az elhullás . Tőletek vannak, tehát ezek mindent kibírnak Viccet félre, a beszoktatást 11-21 óra között végeztem. Arra gondoltam, ha a jelenlegi felderítő csapat 2 hetet eltölt, és minden rendben,akkor szeretném növelni a létszámot. A vízcserére gondoltam mint esetleges problémaokozót. Mikor vitted , hogy nem voltam a boltban ?? Ez nem fair Az a baj , hogy nem tudom mit adagoltok az akváriumba . Ugyan is mi semmit . 1/3 csapvíz a többi ozmó . Az eleségben viszont kapják a vitaminokat , egy szépia , levelek .. No és a saját kaja . Nagy rohanás volt, mentem a gyerekért és előtte szaladtam be. Gyors döntés volt. Ismeretlenül is mindig adtok kedvezményt. Lágyvìz Salty GH+ ezzel jelenleg TDS150. Saját kaja? Ez biztos valami spéci cuccotok. Ja, nálunk is van saját. Saját algát esznek.
|
2015. október 25., vasárnap 21:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Mennyi idő elteltével lehet nagybizonyossággal kijelenteni, hogy az akváriumba helyezett garnélák számára megfelelőek a körülmények? Nehezet kérdezel , hiszen minden a behelyezett cuccoktól függ . Az üzletben hipp-hopp bekerülnek a helyükre és nagyon ritka az elhullás . Tőletek vannak, tehát ezek mindent kibírnak Viccet félre, a beszoktatást 11-21 óra között végeztem. Arra gondoltam, ha a jelenlegi felderítő csapat 2 hetet eltölt, és minden rendben,akkor szeretném növelni a létszámot. A vízcserére gondoltam mint esetleges problémaokozót. Mikor vitted , hogy nem voltam a boltban ?? Ez nem fair Az a baj , hogy nem tudom mit adagoltok az akváriumba . Ugyan is mi semmit . 1/3 csapvíz a többi ozmó . Az eleségben viszont kapják a vitaminokat , egy szépia , levelek .. No és a saját kaja .
2015. október 25., vasárnap 20:46 |
|
|
kmisi
|
papó írta: kmisi írta: Mennyi idő elteltével lehet nagybizonyossággal kijelenteni, hogy az akváriumba helyezett garnélák számára megfelelőek a körülmények? Nehezet kérdezel , hiszen minden a behelyezett cuccoktól függ . Az üzletben hipp-hopp bekerülnek a helyükre és nagyon ritka az elhullás . Tőletek vannak, tehát ezek mindent kibírnak Viccet félre, a beszoktatást 11-21 óra között végeztem. Arra gondoltam, ha a jelenlegi felderítő csapat 2 hetet eltölt, és minden rendben,akkor szeretném növelni a létszámot. A vízcserére gondoltam mint esetleges problémaokozót.
|
2015. október 25., vasárnap 20:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kmisi írta: Mennyi idő elteltével lehet nagybizonyossággal kijelenteni, hogy az akváriumba helyezett garnélák számára megfelelőek a körülmények? Nehezet kérdezel , hiszen minden a behelyezett cuccoktól függ . Az üzletben hipp-hopp bekerülnek a helyükre és nagyon ritka az elhullás .
2015. október 25., vasárnap 20:03 |
|
|
kmisi
|
Mennyi idő elteltével lehet nagybizonyossággal kijelenteni, hogy az akváriumba helyezett garnélák számára megfelelőek a körülmények?
|
2015. október 25., vasárnap 19:43 |
|
|
ifkovics86
Csatlakozott: 2014. október 16., csütörtök 20:22 Hozzászólások: 107
|
Olyan kérdésem lenne,hogy crs-t ilyen vízparaméterek mellett lehet e tartani? pH:7,6 kH:10 gH:7 No2:0,5 No3:10 Cl:0
|
2014. október 24., péntek 14:44 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Hódmezővásárhely-Szeged vonalon tud valaki eladó CRS és amano garnit esetleg?
|
2014. október 20., hétfő 9:13 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: DeKol írta: hzshalas írta: Gondoltam egy kis tudásanyagot ,képekkel illusztrálva fel lehetne ide halmozni. Tartásukhoz szükséges, talaj, víz, fény stb. Hajrá! Szia! Ha esetleg van konkrét kérdésed velük kapcsolatban akkor szívesen megválaszolom Igen! Nem lesz eladó kicsi garnélák? Még egyik se gondolta úgy hogy inváziót kéne indítani Debrecen ellen
_________________ Sólyom Gábor
|
2014. január 6., hétfő 21:02 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: hzshalas írta: Gondoltam egy kis tudásanyagot ,képekkel illusztrálva fel lehetne ide halmozni. Tartásukhoz szükséges, talaj, víz, fény stb. Hajrá! Szia! Ha esetleg van konkrét kérdésed velük kapcsolatban akkor szívesen megválaszolom Igen! Nem lesz eladó kicsi garnélák?
_________________ Pé.Zoli
|
2014. január 6., hétfő 18:59 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hzshalas írta: Gondoltam egy kis tudásanyagot ,képekkel illusztrálva fel lehetne ide halmozni. Tartásukhoz szükséges, talaj, víz, fény stb. Hajrá! Szia! Ha esetleg van konkrét kérdésed velük kapcsolatban akkor szívesen megválaszolom
_________________ Sólyom Gábor
|
2014. január 6., hétfő 18:53 |
|
|