Gondoltam érdekességképpen megosztom, hogy leívtak nálam az otocinclusok (Történt már ilyen régebben is, akkor sajna nem sikerült felnevelni őket). Elég bujkálósak a kishalak, eddig max. kettőt láttam egy időben, szóval lehet, hogy csak kettő ivadék maradt meg.
Frissen kikelve:
Kb. két naposan:
Négy naposan: (mai kép)
Apa lettél ! Gratulálok . Nem sok ilyet látni . Üdv a fórumon .
2015. január 24., szombat 19:56
stanci
Gondoltam érdekességképpen megosztom, hogy leívtak nálam az otocinclusok (Történt már ilyen régebben is, akkor sajna nem sikerült felnevelni őket). Elég bujkálósak a kishalak, eddig max. kettőt láttam egy időben, szóval lehet, hogy csak kettő ivadék maradt meg.
Frissen kikelve:
Kb. két naposan:
Négy naposan: (mai kép)
2015. január 24., szombat 19:54
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
A lelőhelyre utal a szám is és a betű is. Nem tudják tenyészteni a legtöbb fajt. Így fordul elő , hogy nagyon sok faj a vízszennyezés következtében már eltünt. Még olyan 15 évvel ezelőtt árultam a Penaque Suttonit , ma már kihalt . Csak a képeken tudunk benne gyönyörködni .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.