Szerző |
Üzenet |
Bálint
|
rutilans írta: Killer81! Hogy lehet megoldani: a buborékok - a videóhoz hasonlóan - szinte alig hallhatóak legyenek? https://youtu.be/ynLlSkCnIGsEnnél a típusnál nincsenek is a kijövő vízben. Valószínűleg tető alatt hangtalan. Ehhez a Csépányi Gabi is nagyon ért .
|
2015. szeptember 27., vasárnap 22:20 |
|
|
rutilans
Csatlakozott: 2015. szeptember 27., vasárnap 20:26 Hozzászólások: 1
|
Killer81! Hogy lehet megoldani: a buborékok - a videóhoz hasonlóan - szinte alig hallhatóak legyenek? https://youtu.be/ynLlSkCnIGsEnnél a típusnál nincsenek is a kijövő vízben. Valószínűleg tető alatt hangtalan.
|
2015. szeptember 27., vasárnap 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
weak írta: Az a nyughatatlan fajta vagyok és mindig kipattan a fejemből valami, amitől csak nagyon nehezen tudok elszakadni. Ezeknek nagy része - mivel nem látok neki azonnal - meghiúsul és bekerül a fiókba. Ezt viszont most elkezdtem csinálni, tehát - ha minden igaz - a két ünnep között elkezdem tesztelni a dolgot. Reménytelen növényt tartani pl. mattenfilteres akvában? Nincs esély semmilyen nagy fényigényű növény életbentartására, termesztésére ilyen körülmények mellett? Lehet, hogy nagyon amatőr a kérdés Nem reménytelen , csak meg kell találni a fajtákat . Crypto stb . nagyobb gyökerű növények bizonyosan hibátlanul tarthatóak. Most jut eszembe .. a boltban is CO2 nélkül vannak a növények az akváriumokban és kutya bajuk. Lassabban nőnek de mint a fényképeken mutattam bármelyik akváriumot bevállalnám itthon. Az akvakertészet az egy másik kérdés.
2012. december 13., csütörtök 17:47 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Az a nyughatatlan fajta vagyok és mindig kipattan a fejemből valami, amitől csak nagyon nehezen tudok elszakadni. Ezeknek nagy része - mivel nem látok neki azonnal - meghiúsul és bekerül a fiókba. Ezt viszont most elkezdtem csinálni, tehát - ha minden igaz - a két ünnep között elkezdem tesztelni a dolgot. Reménytelen növényt tartani pl. mattenfilteres akvában? Nincs esély semmilyen nagy fényigényű növény életbentartására, termesztésére ilyen körülmények mellett? Lehet, hogy nagyon amatőr a kérdés
|
2012. december 13., csütörtök 15:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
weak írta: Ez nagyon klassz cucc, csak felmerült bennem egy kérdés... Építenék egy low-budget tankot és ilyen szűrést használnék, de egyébként szeretnék CO2-t is adagolni... mennyire eregetné ki a CO2-t vajon? Hogy nem CO2 re találták ki az tuti. Viszont ne felejtsd a növényes akvarisztikát -akvakertészetet-kevesen "űzik " Szép hobbi , de nagyon energia igényes >> forgasd csak ki a zsebeidet és rögtön látod az árat
2012. december 11., kedd 22:47 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Ez nagyon klassz cucc, csak felmerült bennem egy kérdés... Építenék egy low-budget tankot és ilyen szűrést használnék, de egyébként szeretnék CO2-t is adagolni... mennyire eregetné ki a CO2-t vajon?
|
2012. december 11., kedd 14:26 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
|
2012. február 7., kedd 19:15 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
(Tudom off, de nem hagyható ki Petr Cech) akin nehéz átemelni:
2012. február 7., kedd 18:55 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Való igaz.
|
2012. február 7., kedd 18:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Killer81 írta: Szépen kiépült a fórum mióta régebben itt jártam. Egy pöppet távol vagy és sok mindenről lemaradsz, aztán meg nem győzöd majd behozni.
_________________ K.Tamás
|
2012. február 7., kedd 17:29 |
|
|