Szerző |
Üzenet |
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Reduktort nem gyártok (bár nem nehéz), mert nem szeretnék senkit kinyírni. Sok élőlény lakik a házban beleértve a feleségemet és a gyerekeimet is. De a DIY mágnesszelep még húzza az agyam.
|
2014. február 6., csütörtök 19:42 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Figyelem a témát! Amúgy le a kalappal, Killer! Már csak diy pet palackot, meg co2 csövet nem csináltál. A következő már a reduktor lesz?
2014. február 5., szerda 19:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Killer81 írta: Hát erre tudok ellenpéldát mondani, de való igaz, hogy a legtöbb co2 diffúzornak elég a fele is. Azért elég sokan 2 BAR környékére lövik be a reduktort. A mondani valóm lényege az lett volna, hogy ezen a nyomáson is használható. Ja nem is kötekedésképpen írtam, csak ki lett próbálva.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 5., szerda 18:53 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Hát erre tudok ellenpéldát mondani, de való igaz, hogy a legtöbb co2 diffúzornak elég a fele is. Azért elég sokan 2 BAR környékére lövik be a reduktort. A mondani valóm lényege az lett volna, hogy ezen a nyomáson is használható.
|
2014. február 5., szerda 18:01 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Killer81 írta: Üdv ! Már régóta töröm a fejem, hogyan lehetne ezt a precíziós CO2 tűszelepet valami mással helyettesíteni. Nyilván nem átalakítani egy meglévő csapot, hanem építeni egy tűszelepet házilag. Az sem lenne baj, ha jobb lenne mint egy gyári, azaz sokkal finomabban szabályozhatóra sikerülne, mert ezektől a gyáriktól nem vagyok elájulva... Mindezt akár 2-3 BAR-os nyomás mellett is. Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült. Hétvégére összedobom a részleteket. Akit érdekel, majd nézzen vissza. Na erre kíváncsi vagyok! 2-3 bar nyomást bírnia kell mindenképp, mert ez az ideális kimenő nyomás az állítható reduktorokon, és az olcsóbb távol-keleti fix kimenő nyomással rendelkező cuccok is 2-3ra vannak belőve tudtommal. Ideális? 2 bar alatt is ugyanúgy porlaszt a diffúzor mint 2 bar-on
_________________ K.Tamás
|
2014. február 5., szerda 8:36 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Killer81 írta: Üdv ! Már régóta töröm a fejem, hogyan lehetne ezt a precíziós CO2 tűszelepet valami mással helyettesíteni. Nyilván nem átalakítani egy meglévő csapot, hanem építeni egy tűszelepet házilag. Az sem lenne baj, ha jobb lenne mint egy gyári, azaz sokkal finomabban szabályozhatóra sikerülne, mert ezektől a gyáriktól nem vagyok elájulva... Mindezt akár 2-3 BAR-os nyomás mellett is. Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült. Hétvégére összedobom a részleteket. Akit érdekel, majd nézzen vissza. Na erre kíváncsi vagyok! 2-3 bar nyomást bírnia kell mindenképp, mert ez az ideális kimenő nyomás az állítható reduktorokon, és az olcsóbb távol-keleti fix kimenő nyomással rendelkező cuccok is 2-3ra vannak belőve tudtommal.
2014. február 4., kedd 23:19 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
|
Üdv ! Már régóta töröm a fejem, hogyan lehetne ezt a precíziós CO2 tűszelepet valami mással helyettesíteni. Nyilván nem átalakítani egy meglévő csapot, hanem építeni egy tűszelepet házilag. Az sem lenne baj, ha jobb lenne mint egy gyári, azaz sokkal finomabban szabályozhatóra sikerülne, mert ezektől a gyáriktól nem vagyok elájulva... Mindezt akár 2-3 BAR-os nyomás mellett is. Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült. Hétvégére összedobom a részleteket. Akit érdekel, majd nézzen vissza.
|
2014. február 4., kedd 23:16 |
|
|