Lényegében egy körzőre vannak felragasztva a szálak. Értelemszerűen egyik meg másik oldalára úgy ,hogy nem érnek össze a szálak. Ahogy látom sikerült valami bevonatos kábelt találnom mert már besárgul befeketedett... Na nembaj ezen valahogy majd javítok
2014. április 20., vasárnap 13:27
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Nem bírtam magammal így hát csináltam én is egyet Nem egy dizájn nyertes , de nem is ez volt a lényeg. 10perc alatt összeraktam és ahoz képest elég jól ködöl és mindez kb 100ft ba került. Lehet megpróbálok egy dizájnosabbat is összerakni
Mutasd légyszíves .
2014. április 20., vasárnap 13:17
Icepeak
Nem bírtam magammal így hát csináltam én is egyet Nem egy dizájn nyertes , de nem is ez volt a lényeg. 10perc alatt összeraktam és ahoz képest elég jól ködöl és mindez kb 100ft ba került. Lehet megpróbálok egy dizájnosabbat is összerakni
2014. április 20., vasárnap 13:12
papó
Adminisztrátor
Nem tudom hogy szerintetek ez a szitaszövet megfelel e? Mérete 0,94x0,94 a huzal vastagság 0.45 mm. De van nekik nagyobb is 0,99 x 0,99 és 0,40 vastag. Szitaszövet. a minőség 1.4301 wnr. szitaszövet Rákérdezek most az árra.
2014. április 20., vasárnap 11:56
papó
Adminisztrátor
Sajnos Én is így hallottam. Egy fapados porlasztóköves éjszakai levegőztetés máskor már a barna alga nagyját leigázta ekkorra. Na mindegy... Bizakodom.
A levegőztetéssel a lényeg a bomlástermékek és az ammónia alapos kiszellőztetése ," kihajtása " a vízből. A csillagnál az oxidáció felgyorsítása és elősegítése ott is ahol ez csak nagyon lassan mehetett végbe , mert nem pont oxigénnel volt telítve a környezet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.