Szeretném én is megosztani a tapasztalataim a masinával kapcsolatban.
Leginkább azokhoz szólnék akik nem igazán akarnak barkácsolni de mégis szeretnének egy ilyen rendszert. Én az ebayről szereztem be mindent, az üvegekre szerelhető generátorból a D501 továbfejlesztett verziót vettem, ennek már a tömítése tökéletes masszív műanyagból van cserélhető gumitömítésekkel, jófajta tűszeleppel, és állítható biztonsági szeleppel ami nálam 3 bar-ra van beállítva, vagy ha nyomásugrásunk van kézzel leereszthető vele a felesleg, annyi barkácsolás viszont ajánlott hogy a killerféle 2 visszacsapó szelepet beépítsük a rendszerbe a minél stabilabb és gazdaságosabb gázkihasználás végett.
vettem még szódás üveget, illetve 6-os csövet, üveg diffuzort, cseppszámlálós visszacsapót, illetve nálam mágnesszelep is van a rendszerbe amit szintén az ebayről szereztem be, annyi barkácsolást igényel hogy a dugvillát ki kell cserélni rajta mert távolkeleti szabványú, de ugyanúgy 230V-os, és nagyon szépen működik nem melegszik nagyon és jól zár-nyit.
A szett így összesen 10-12 ezer forintba kerül.
Nálam 43 napja megy a 25 literes nano-ban napi 8 órás üzemben úgy hogy nagyon sok gázt elpocsékoltam a rossz feltermelés miatt mert túl erősen záró visszacsapókat gyártottam így kivettem őket és anélkül megy, így volt több nyomásugrásom is és el kellett engedni sok gázt. kb még egy hetet vagy többet is fog menni ezzel a töltettel.
a következő töltethez csinálok jobb visszacsapókat és úgy biztos menni fog 3 hónapot is
Kellemes gáztermelést mindenkinek!