Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Köszönöm Sly a függesztékről a képeket.Te az armatúrát hány réteggel fújtad le? Ha jól emlékezem olyan 3-4 réteg. De szigorúan ködölve lett fújva vékony rétegben.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 27., kedd 18:59 |
|
|
Daníí
|
Annyi kérdésem lenne egy ilyen lámpának milyen súlya van, mégis csak pvc-ből van a palástja ha nem tévedek
|
2011. szeptember 27., kedd 18:51 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm Sly a függesztékről a képeket.Te az armatúrát hány réteggel fújtad le?
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. szeptember 27., kedd 18:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pár kép a függesztékről.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 27., kedd 18:39 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2011. szeptember 27., kedd 18:28 |
|
|
SlyChocolate
|
DeKol írta: Hogy ne tudnátok, itt lévő képek alapján már a fejembe kész van a armatúra.Jelenleg ott tartok hogy a cső végére szánt fém lemez meg a belső fém lemez csinálják nekem,Ami holnap elkészül elvileg.Ha a fémmunka elkészült akkor jelentkezem:) Alig várom a képeket kivi vagyok a kivitelezésre... Még lehet a saját lámpám is átdolgozom....
|
2011. szeptember 27., kedd 18:27 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hogy ne tudnátok, itt lévő képek alapján már a fejembe kész van a armatúra.Jelenleg ott tartok hogy a cső végére szánt fém lemez meg a belső fém lemez csinálják nekem,Ami holnap elkészül elvileg.Ha a fémmunka elkészült akkor jelentkezem:)
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. szeptember 27., kedd 18:24 |
|
|
SlyChocolate
|
Remélem tudunk segiteni Dekol kollégának a lámpa építésben...
|
2011. szeptember 27., kedd 18:17 |
|
|
SlyChocolate
|
Mivel Dekol kolléga lápát épít és segítséget kért így újra megnyitom a topicot, hogy ne kelljen annyi PM-et írnom Neki. Illetve mindenki hozzászólhasson építő ötleteivel a témá(k)hoz. Mert remélhetőleg itt újra nem csak világítás építéséről lesz szó. És remélem meg lesz a Daníí Mester ígérte, hogy a régi topicot sikerül vissza helyezni ebben a fórumba. Akkor max. a kettőt összesíti egybe. Előre is köszi Daníí. Akkor visszatérve Dekol kérdésére mivel vontam be a lámpa belsejét? A válaszom tök egyszerű bármelyik papír-írószerben kapható öntapadós tükörfólia. Én a csapó utcai nagy írószerben vettem 45centis szélességben kapható és métere kb. 500HUF körül van. Nagyon jól tapad ha tiszta zsírmentes a felület, nálam már lassan egy éve van fenn és sehol nem vált le. Képek:
|
2011. szeptember 23., péntek 17:41 |
|
|