Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Valamint hátul vágtam két kis lyukat,ahova belepréseltem két kis átlátszó tapadókorongot.
2013. április 9., kedd 18:14 |
|
|
tibicuk
|
SlyChocolate írta: Ja-ja egy vidi is jöhet róla. Ha jól látom ez egy belsőszűrő motorrésze fejre fordítva.? Igen,hogy a zsinórt felül ki lehessen vezetni.
2013. április 9., kedd 18:10 |
|
|
tibicuk
|
A ház egy borászati mérőhengerből van. A pumpa egy Resun Mini filter.(200l/h) A ház felső része be van vágva olyan 1.5-2cm mélyen,körben .
2013. április 9., kedd 18:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ja-ja egy vidi is jöhet róla. Ha jól látom ez egy belsőszűrő motorrésze fejre fordítva.?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 9., kedd 18:08 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
tibicuk írta: Csináltam egy felszínleszívót az ADA Vuppa mintájára. Kb egy óra készen volt.5 perc alatt ledarálta a felszínt. Erről esetleg egy kicsit bővebben írni ? Miből készült a ház,milyen szivattyú működteti,ilyesmi.Kíváncsi volnék rá
|
2013. április 9., kedd 18:00 |
|
|
tibicuk
|
Csináltam egy felszínleszívót az ADA Vuppa mintájára. Kb egy óra készen volt.5 perc alatt ledarálta a felszínt.
2013. április 9., kedd 17:58 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem is lenne Húsvét egy kis DIY nélkül... Ma egy régi álmom vált valóra ami nem nagy de már régóta hiányzott... Egy normális bubi számláló. Volt már sok fajta, sok kialakításban. Akril, üveg stb... de valamiért soha nem volt az igazi. Vagy megrepedt vagy párnap alatt a víz kifogyott belőle. Az egyenes számlálókra a víz fogyás a jellemző a tartályosok meg idővel szét repednek ha nem üvegből vannak. Régóta kerestem olyan üveg tartályt ami kicsi max fél deci és amire az üdítős kupak fel megy... Hisz csak az (a gumis) tömít igazán jól. A vicc az egészben évek óta itthon voltak a hobby festékes üvegeim amikre épp pont jó a colás gumírozott mü kupak. Ami nem hátrány ha 2 báron toljuk a CO2-t. Ez lett belőle...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 1., hétfő 11:50 |
|
|
SlyChocolate
|
boszeb írta: Töök Jóó! Ahogy egy haverom szokta mondani! Szerintetek siporax-ból is lehetne készíteni?? Lehet kipróbálom.
Üdv. Balázs Elképzelhető, bár soha nem próbáltam. A lényeg a tömítésben van szerintem. Ha jól tömített a széleknél lehet át megy/menne rajta a levegő. Ki kell próbálni!!!
|
2013. február 10., vasárnap 13:15 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Töök Jóó! Ahogy egy haverom szokta mondani! Szerintetek siporax-ból is lehetne készíteni?? Lehet kipróbálom.
Üdv. Balázs
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2013. február 10., vasárnap 12:49 |
|
|
SlyChocolate
|
AQViktor írta: Szuperül összedobtad! Egyszerűen nagyszerű. Kösz Vik. Az egész volt vagy öt perces meló. Egy dologra kellett vigyázni a fecskendő ketté vágására. Kicsit akrilos íze volt féltem nehogy meg harakirizem az ujjam.
|
2013. február 8., péntek 21:01 |
|
|