Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Szerintem így tökéletes.
|
2013. december 11., szerda 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: Minden regisztrált akvarista 5 szavazattal fog rendelkezni az 5 szavazatot el kell osztani a 3 kategoria akváriumai közt Igen így lesz.
2013. december 11., szerda 19:30 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Minden regisztrált akvarista 5 szavazattal fog rendelkezni az 5 szavazatot el kell osztani a 3 kategoria akváriumai közt
2013. december 11., szerda 19:27 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Így a legjobb hogy nincs külön zsűri!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. december 11., szerda 19:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos lassan körvonalazódik a verseny. Az egyik nagy akvarista cég is szponzorálni fogja a vetélkedést. Az eredményhirdetés mégis csak februárban lesz és február közepéig lehet majd nevezni. Mivel ez lesz az első, megmérettetés nem lesz kitétel hogy az akvárium csak az idén készült lehet. Zsűri nem lesz . A sorrendet a nevezett versengők fogják felállítani. Minden regisztrált akvarista 5 szavazattal fog rendelkezni és a szavazatait nekünk kell elküldje. Három kategória lesz : kicsi akvárium 60 liter alatt Közepes 60 és 120 liter között és 120 liter fölött Lehet külön szavazni a verseny legszebb akváriumára . A díjakra a napokban visszatérek , de annyit előre , hogy a Sera CO2 szettje is szerepel a díjak között.... Vagy pld : http://webshop.sera.hu/index.php?route= ... uct_id=853http://webshop.sera.hu/image/cache/data ... 50x250.jpgTermészetes továbbra is várom véleményeteket .
2013. december 11., szerda 19:15 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Akkor ebből kiesek mert 2011volt az indítása viszont mindenkép kíváncsian fogom majd figyelni miként is alakul verseny
|
2013. december 10., kedd 22:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
AQViktor írta: hunwarp írta: Evereka írta: Sziasztok,nem belekontárkodni akarok,de ez az év akváriuma verseny nem?Ha márciusra lesz tolva akkor az már a jövő évi verseny lehetne.Meglátásom szerint legyen most a nevezés,és januárban valamikor a döntés,ami tényleg lehetne papóék reszortja.Márciusra már szeretném ujraindítani az akváriumom,egy uj setup pedig felejtős a versenyen.De ezzel szerintem más is lenne így nem csak én.Persze ez csak az én szerény véleményem volt,a döntés odaát van ,ha máshogy lesz elfogadom azt is Ebben szerintem is van valami. Lehetne úgy hogy csak az idén készült akvák legyenek nevezve, mondjuk személyenként max 2. Nevezési határidő dec 31., eredményhirdetés amikor papóék akarják. Bírák. Lehetne a 3 tropicalos fiú meg mondjuk 2-3 fórumtag akiket papóék felkérnek. Teljesen egyetértek! Szerintem meg nem jó Akkor inkább 1tropicas ember és 4 fórumtag
_________________ K.Tamás
|
2013. december 10., kedd 21:46 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
hunwarp írta: Evereka írta: Sziasztok,nem belekontárkodni akarok,de ez az év akváriuma verseny nem?Ha márciusra lesz tolva akkor az már a jövő évi verseny lehetne.Meglátásom szerint legyen most a nevezés,és januárban valamikor a döntés,ami tényleg lehetne papóék reszortja.Márciusra már szeretném ujraindítani az akváriumom,egy uj setup pedig felejtős a versenyen.De ezzel szerintem más is lenne így nem csak én.Persze ez csak az én szerény véleményem volt,a döntés odaát van ,ha máshogy lesz elfogadom azt is Ebben szerintem is van valami. Lehetne úgy hogy csak az idén készült akvák legyenek nevezve, mondjuk személyenként max 2. Nevezési határidő dec 31., eredményhirdetés amikor papóék akarják. Bírák. Lehetne a 3 tropicalos fiú meg mondjuk 2-3 fórumtag akiket papóék felkérnek. Teljesen egyetértek!
|
2013. december 10., kedd 21:41 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Ilyenkor erzem h de kar, hnincs megfelelo show-akvariumom amivel nevezhetnek...
|
2013. december 10., kedd 21:28 |
|
|
hunwarp
|
Evereka írta: Sziasztok,nem belekontárkodni akarok,de ez az év akváriuma verseny nem?Ha márciusra lesz tolva akkor az már a jövő évi verseny lehetne.Meglátásom szerint legyen most a nevezés,és januárban valamikor a döntés,ami tényleg lehetne papóék reszortja.Márciusra már szeretném ujraindítani az akváriumom,egy uj setup pedig felejtős a versenyen.De ezzel szerintem más is lenne így nem csak én.Persze ez csak az én szerény véleményem volt,a döntés odaát van ,ha máshogy lesz elfogadom azt is Ebben szerintem is van valami. Lehetne úgy hogy csak az idén készült akvák legyenek nevezve, mondjuk személyenként max 2. Nevezési határidő dec 31., eredményhirdetés amikor papóék akarják. Bírák. Lehetne a 3 tropicalos fiú meg mondjuk 2-3 fórumtag akiket papóék felkérnek.
|
2013. december 10., kedd 21:22 |
|
|