|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 13:48
|
Szerző |
Üzenet |
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Ezt neked kell eldonteni papo. Te ertesz is hozza igy azt is el tudod donteni hogy ki alkalmas zsurinek ki nem. Van egy mondas: aki fizet az dirigal. Zoldeknel is igy van.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
|
2013. december 25., szerda 21:10 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
dz1 írta: Idézet: Úgy gondoltam , hogy csak az zsűrizhet aki nevez. Én meg papó úgy gondolom, hogy csak annak szabadna megengedned a zsűrizés jogát akiről szakmailag még kétség se férhet hozzá, hogy ért is hozzá. Osztom a véleményed.
|
2013. december 25., szerda 21:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
dz1 írta: Idézet: Úgy gondoltam , hogy csak az zsűrizhet aki nevez. Én meg papó úgy gondolom, hogy csak annak szabadna megengedned a zsűrizés jogát akiről szakmailag még kétség se férhet hozzá, hogy ért is hozzá. Mondasz valamit , no de ezt eldönteni lehetetlen
2013. december 25., szerda 20:53 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Idézet: Úgy gondoltam , hogy csak az zsűrizhet aki nevez. Én meg papó úgy gondolom, hogy csak annak szabadna megengedned a zsűrizés jogát akiről szakmailag még kétség se férhet hozzá, hogy ért is hozzá.
|
2013. december 25., szerda 20:48 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Szerintem aki nevezik, annak kötelező legyen szavazni. Kap 5 szavazatot, ami azt jelenti, hogy öt akváriumnak adhat 1-1 pontot, vagyis kiválasztja a naki tetsző öt akváriumot. Így egy személytől max. egy pontot kap egy akva. Így lenne szerintem a legjobb.
|
2013. december 25., szerda 20:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: AQViktor írta: papó írta: Nos minden nevező 5 akváriumot választhat majd ki amelyre a következő szempontok alapján adhatja le a szavazatát. Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép : adható pontszám maximum : 100 pont Kreativitás, eredetiség : adható pontszám maximum : 25pont A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : adható pontszám maximum : 25 pont Így szerintem hatalmas lesz a pontkülönbség. kb. 7-8 akváriumnak lesz 6-700pontja, s lesz olyan is amelyiknek 0.... Ebben igazat adok Viktornak. Akkor már az összes akvárium legyen pontozva. De nekem van egy olyan érzésem, hogy lesznek olyan nevezők akik nem biztos, hogy fognak pontozni csak nevezni, így megint csak fenn állhat az a veszély, hogy lesz egy pár akvárium ami nagyon sok pontot kap és lesz amelyik nagyon keveset vagy nullát. Akkor inkább legyen úgy, hogy ha már a fórumozók lesznek a zsűrik, hogy jelentkezés útján történjen a pontozás. Aki benevez és akar pontozni az jelzi és jelentkezik zsűrinek, és aki nem akar az nem fog, így a zsűrik adottak lesznek. Mennyire működőlépes? Úgy gondoltam , hogy csak az zsűrizhet aki nevez.
2013. december 25., szerda 20:14 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
AQViktor írta: papó írta: Nos minden nevező 5 akváriumot választhat majd ki amelyre a következő szempontok alapján adhatja le a szavazatát. Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép : adható pontszám maximum : 100 pont Kreativitás, eredetiség : adható pontszám maximum : 25pont A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : adható pontszám maximum : 25 pont Így szerintem hatalmas lesz a pontkülönbség. kb. 7-8 akváriumnak lesz 6-700pontja, s lesz olyan is amelyiknek 0.... Ebben igazat adok Viktornak. Akkor már az összes akvárium legyen pontozva. De nekem van egy olyan érzésem, hogy lesznek olyan nevezők akik nem biztos, hogy fognak pontozni csak nevezni, így megint csak fenn állhat az a veszély, hogy lesz egy pár akvárium ami nagyon sok pontot kap és lesz amelyik nagyon keveset vagy nullát. Akkor inkább legyen úgy, hogy ha már a fórumozók lesznek a zsűrik, hogy jelentkezés útján történjen a pontozás. Aki benevez és akar pontozni az jelzi és jelentkezik zsűrinek, és aki nem akar az nem fog, így a zsűrik adottak lesznek. Mennyire működőlépes?
_________________ K.Tamás
|
2013. december 25., szerda 19:58 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
SlyChocolate írta: Épp jókor indult a verseny én személy szerint mindenképp támogatom a közönség szavazás lehetőségét. Akkor nem lehet bundára hivatkoznia senkinek sem. Az ajándékok tekintetében mindenképp legyen alternatíva a győztesek előtt, hisz ami már van az 2* minek legyen? Ha lesz választási lehetősége, hogy mi az amire tényleg szüksége van egy adott értékhatáron belül akkor tuti kis verseny lesz... Jót gondolsz ,ez tetszik nekem is
|
2013. december 24., kedd 17:53 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Nos minden nevező 5 akváriumot választhat majd ki amelyre a következő szempontok alapján adhatja le a szavazatát. Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép : adható pontszám maximum : 100 pont Kreativitás, eredetiség : adható pontszám maximum : 25pont A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : adható pontszám maximum : 25 pont Így szerintem hatalmas lesz a pontkülönbség. kb. 7-8 akváriumnak lesz 6-700pontja, s lesz olyan is amelyiknek 0....
|
2013. december 24., kedd 13:26 |
|
|
zsotyi
|
SlyChocolate írta: Az ajándékok tekintetében mindenképp legyen alternatíva a győztesek előtt, hisz ami már van az 2* minek legyen? Hát,hogy indíthass még egy akváriumot...
_________________ ,
|
2013. december 24., kedd 11:23 |
|
|