|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:53
|
Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Molroth írta: Selena írta: DonaTTT írta: Osztom én is Molroth véleményét.Ezt akartam kb én is írni.Én is mindkét fórumon "aktív" vagyok.Mindenhonnan rengeteg segítséget kapok.Selena, szinte biztos vagyok benne, hogy csak nagyon rossz napja volt a telefon másik oldalán álló embernek.Alap esetben nem ilyen a GA.Bár én nem tudok olyan dolgokat vásárolni, amin gari lenne, de másoknak már hasonló probléma miatt cseréltek. Én csak apróbb dolgokat rendeltem/vettem mindkét helyről és nagyon meg voltam elégedve mindkét hellyel.Tavaly TB-n nagyon jót tudtam beszélni Attiékkal, mát alig várom hogy Papó is megismerhessem személyesen Leveleztem Lantos Viktorral, nem telefonáltam! Erre írtam, hogy külön kell kezelni az üzletet a közösségi résztől. Mobilról Tapatalkkal. Ez nehéz, mert a közösségi rész az üzleté. De mindegy is, elkanyarodtunk a témától...
|
2015. július 30., csütörtök 20:32 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Csak nézek mint a moziban...
|
2015. július 30., csütörtök 20:20 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Selena írta: DonaTTT írta: Osztom én is Molroth véleményét.Ezt akartam kb én is írni.Én is mindkét fórumon "aktív" vagyok.Mindenhonnan rengeteg segítséget kapok.Selena, szinte biztos vagyok benne, hogy csak nagyon rossz napja volt a telefon másik oldalán álló embernek.Alap esetben nem ilyen a GA.Bár én nem tudok olyan dolgokat vásárolni, amin gari lenne, de másoknak már hasonló probléma miatt cseréltek. Én csak apróbb dolgokat rendeltem/vettem mindkét helyről és nagyon meg voltam elégedve mindkét hellyel.Tavaly TB-n nagyon jót tudtam beszélni Attiékkal, mát alig várom hogy Papó is megismerhessem személyesen Leveleztem Lantos Viktorral, nem telefonáltam! Erre írtam, hogy külön kell kezelni az üzletet a közösségi résztől. Mobilról Tapatalkkal.
2015. július 30., csütörtök 20:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kritika ide - kritika oda, de legalább az aranymetszéses kritikát megfogadta.
_________________ K.Tamás
|
2015. július 30., csütörtök 20:12 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Selena írta: Pedig a pozitív/építő vita viszi mindíg előrébb a dolgokat Akkor jó egy vita, ha nem vált át személyeskedésbe, hanem megmarad tudományos alapokon. Na igen én meg elég sok személyes dolgot vittem az érvbe ma is tanultam valamit
|
2015. július 30., csütörtök 19:26 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Pedig a pozitív/építő vita viszi mindíg előrébb a dolgokat Akkor jó egy vita, ha nem vált át személyeskedésbe, hanem megmarad tudományos alapokon.
|
2015. július 30., csütörtök 19:16 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Selena írta: DonaTTT írta: Osztom én is Molroth véleményét.Ezt akartam kb én is írni.Én is mindkét fórumon "aktív" vagyok.Mindenhonnan rengeteg segítséget kapok.Selena, szinte biztos vagyok benne, hogy csak nagyon rossz napja volt a telefon másik oldalán álló embernek.Alap esetben nem ilyen a GA.Bár én nem tudok olyan dolgokat vásárolni, amin gari lenne, de másoknak már hasonló probléma miatt cseréltek. Én csak apróbb dolgokat rendeltem/vettem mindkét helyről és nagyon meg voltam elégedve mindkét hellyel.Tavaly TB-n nagyon jót tudtam beszélni Attiékkal, mát alig várom hogy Papó is megismerhessem személyesen Leveleztem Lantos Viktorral, nem telefonáltam! Az mindegy, tudod te mire/hogy értettem.Vitázni pedig nem szeretnék, kicsi vagyok én még ahhoz hogy veled vitázzak
|
2015. július 30., csütörtök 19:00 |
|
|
Selena
|
DonaTTT írta: Osztom én is Molroth véleményét.Ezt akartam kb én is írni.Én is mindkét fórumon "aktív" vagyok.Mindenhonnan rengeteg segítséget kapok.Selena, szinte biztos vagyok benne, hogy csak nagyon rossz napja volt a telefon másik oldalán álló embernek.Alap esetben nem ilyen a GA.Bár én nem tudok olyan dolgokat vásárolni, amin gari lenne, de másoknak már hasonló probléma miatt cseréltek. Én csak apróbb dolgokat rendeltem/vettem mindkét helyről és nagyon meg voltam elégedve mindkét hellyel.Tavaly TB-n nagyon jót tudtam beszélni Attiékkal, mát alig várom hogy Papó is megismerhessem személyesen Leveleztem Lantos Viktorral, nem telefonáltam!
|
2015. július 30., csütörtök 16:37 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Maximálisan egyetértek Veletek! "hidakat felégetni"??? A lehető legnagyobb butaság amit ember tehet. Volt már itt hasonló kolléga aki szintén ezt akarta, de minek? Ha nem érzed itt jól magad ne gyere és kész. A gar meg a legfontosabb a kereskedelemben, ha egy árus nem tiszteli a vevőt annak annyi!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. július 30., csütörtök 16:30 |
|
|
DonaTTT
|
Osztom én is Molroth véleményét.Ezt akartam kb én is írni.Én is mindkét fórumon "aktív" vagyok.Mindenhonnan rengeteg segítséget kapok.Selena, szinte biztos vagyok benne, hogy csak nagyon rossz napja volt a telefon másik oldalán álló embernek.Alap esetben nem ilyen a GA.Bár én nem tudok olyan dolgokat vásárolni, amin gari lenne, de másoknak már hasonló probléma miatt cseréltek. Én csak apróbb dolgokat rendeltem/vettem mindkét helyről és nagyon meg voltam elégedve mindkét hellyel.Tavaly TB-n nagyon jót tudtam beszélni Attiékkal, mát alig várom hogy Papó is megismerhessem személyesen
|
2015. július 30., csütörtök 16:29 |
|
|