Szerző |
Üzenet |
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Nos, volt szerencsém ellátogatni az üzletbe Debrecenbe, és fontosnak tartom leírni a tapasztalatomat, véleményemet. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, és korábban nagyon ritkán látott kiszolgálásban. Tudom Gábor kicsit szerény ezzel kapcsolatban, de gondolom sokan mások is tapasztalják ezeket a dolgokat. Maximális segítőkészség, barátságos és vidám légkör. Mielőtt valaki félreértené...nem vagyok a boltnak a reklám menedzsere, és nem fényezni akarom őket (DE IGEN!!!), viszont azt gondolom, hogy ez a mai világban ritkaság, és nagy értéknek számít. Egy dolgot sajnáltam nagyon, hogy kicsit sietnünk kellett, és nem tudtam igazán csorgatni a nyálam és rendesen körülnézni... Egy egész napot eltudnék tölteni a boltban, és csak kérdeznék, kérdeznék...kérdeznék. Majd legközelebb másképp intézem a dolgokat, és több időnk lesz. Szóval gratulálok Nektek ehhez a teljesítményhez és türelemhez és önzetlenséghez
|
2012. július 22., vasárnap 10:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Remélem mindenem lesz amire szükséged van.
2011. október 24., hétfő 20:31 |
|
|
lacka72
|
papó írta: lacka72 írta: Az egyik barátom járt a héten a boltban az általam összeállított listával.A boltról,a kiszolgálásról csak áradozni tudott. A növények gyönyörűek,épségben megkaptam. Kár,hogy nem lehettem ott,de ami késik,nem múlik. Csak hát Kiskunhalas nem tartozik Debrecen vonzáskörzetébe. Köszönöm és sok sikert kívánok! Üdv a fórumon ! Ha erre lesz dolgod ne felejtsél le minket a látogatandók listájáról "Kiskunhalas nem tartozik Debrecen vonzáskörzetébe" Dehogy is nem , hiszen Te is nálunk vásároltál Hát ha ez tényleg így van,akkor csütörtökön megint beküldöm a barátom növényért
|
2011. október 24., hétfő 17:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lacka72 írta: Az egyik barátom járt a héten a boltban az általam összeállított listával.A boltról,a kiszolgálásról csak áradozni tudott. A növények gyönyörűek,épségben megkaptam. Kár,hogy nem lehettem ott,de ami késik,nem múlik. Csak hát Kiskunhalas nem tartozik Debrecen vonzáskörzetébe. Köszönöm és sok sikert kívánok! Üdv a fórumon ! Ha erre lesz dolgod ne felejtsél le minket a látogatandók listájáról "Kiskunhalas nem tartozik Debrecen vonzáskörzetébe" Dehogy is nem , hiszen Te is nálunk vásároltál
2011. október 21., péntek 19:42 |
|
|
lacka72
|
Az egyik barátom járt a héten a boltban az általam összeállított listával.A boltról,a kiszolgálásról csak áradozni tudott. A növények gyönyörűek,épségben megkaptam. Kár,hogy nem lehettem ott,de ami késik,nem múlik. Csak hát Kiskunhalas nem tartozik Debrecen vonzáskörzetébe. Köszönöm és sok sikert kívánok!
|
2011. október 21., péntek 19:34 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Papó szavait idézve megint a "felesleges körök" ( egyszer írtad mail-ban) De én is megragadom az alkalmat hogy köszönetet mondjak a csapatnak, a megapiac szintű boltnak és legfőképpen Gábornak a rengeteg segítségért, DE nem hagyon ki a sorból az itt tanyázó akvaristákat sem mert ők is sokszor és sokat segítettek már nekem! Tehát köszönet mindenkinek
|
2011. augusztus 30., kedd 9:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Huh ! Kedves Toncsi , köszi a megrendelést !
2011. május 27., péntek 20:11 |
|
|
Balatoncsi
|
Azzal a kéréssel fordultam a T. céghez , hogy egy 150 literes berendezéséhez nyújtsanak segítséget. Elsősorban a növények kiválasztását bíztam a T. cégre. Mivel a megrendelés a bizalomra lett alapozva itt is szeretném megragadni az alkalmat , hogy megköszönjem azt a segítőkézséget mellyel hozzánk viszonyúltak ! Toncsi
|
2011. május 27., péntek 12:08 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ma voltam benn a boltban zöld neon halacskákért. 10 darabot kértem és ha jól számoltam 12 vagy 13-mat kaptam. Ha legközelebb megyek rendezzük a fennmaradók árát.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 18., hétfő 19:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Bálint írta: dentalman írta: Sikeresen hazaértem az akváriummal . Már el is kezdtem volna feltölteni , de mehetek vissza költekezni Nektek volt igazatok , tényleg kevés lett a Knott talaj Vigasztaljon a tudat , hogy én is ugyan így jártam Nekem is mondták , hogy kevés lesz és tényleg kevés lett Pedig mondtam Neked , hogy visszahozhatod "bontatlanúl! ha sok lenne.
2011. április 2., szombat 20:04 |
|
|