|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:58
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Littleringwood írta: Üdv mindenkinek, A hétvégén beújítottam egy tisztességes méretű (120x65x65) akváriumot. Használtan vettem, tengeri aksiként tele irdatlan lerakódásokkal, de nem is ez a lényeg. A furgonból kirakodás alatt ahogy húztuk ki, lecsúszott a kartonpapírról, és a plató végi csúszásgátlón, nagy ropogás közepette lemorzsolódott a sarka, de nagyon csúnyán. Ha azt mondom, hogy sikítófrászt kaptam, nagyon enyhén fogalmazok. Kérdés: Tisztes mennyiségű ragasztóval biztonságossá tehető, vagy időzített bomba, és max terráriumnak jó ezentúl. Szeretnék mindent megtenni érte, mert hosszan vadásztam rá. Üvegvastagsága 10mm, hátterében beépített szűrő, elég masszív cucc. A dekorléceket lekaptam róla, az üvegmorzsalékot kitisztítottam a sarkokból, jelenleg víztartó, további repedéseket nem látok, de, ha ez eldurran, akkor lesz ám cunami. Alább a képek magukért beszélnek. http://indafoto.hu/littleringwood/akvarium_balesetÜdv a fórumon . Ha ez valamelyik hátsó sarok és úgy látod , hogy nem szalad felfelé a repedés akkor meg lehet belülről " foltozni .
2017. március 29., szerda 18:21 |
|
|
Littleringwood
Csatlakozott: 2017. március 28., kedd 21:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Newark on trent (UK)
|
Üdv mindenkinek, A hétvégén beújítottam egy tisztességes méretű (120x65x65) akváriumot. Használtan vettem, tengeri aksiként tele irdatlan lerakódásokkal, de nem is ez a lényeg. A furgonból kirakodás alatt ahogy húztuk ki, lecsúszott a kartonpapírról, és a plató végi csúszásgátlón, nagy ropogás közepette lemorzsolódott a sarka, de nagyon csúnyán. Ha azt mondom, hogy sikítófrászt kaptam, nagyon enyhén fogalmazok. Kérdés: Tisztes mennyiségű ragasztóval biztonságossá tehető, vagy időzített bomba, és max terráriumnak jó ezentúl. Szeretnék mindent megtenni érte, mert hosszan vadásztam rá. Üvegvastagsága 10mm, hátterében beépített szűrő, elég masszív cucc. A dekorléceket lekaptam róla, az üvegmorzsalékot kitisztítottam a sarkokból, jelenleg víztartó, további repedéseket nem látok, de, ha ez eldurran, akkor lesz ám cunami. Alább a képek magukért beszélnek. http://indafoto.hu/littleringwood/akvarium_baleset
|
2017. március 29., szerda 17:10 |
|
|
outsider
|
papó írta: outsider írta: Azt nem mondtam hogy van is De az árát megkérdeztem csütörtökön érkezik . Az jó. Pénteken ha kapok pénzt, bemegyek. A boltban 50/50% RO/csapvízben tartjátok az RC-ket? Akkor talán nem kell beszokatni őket.
|
2017. március 29., szerda 15:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
outsider írta: Azt nem mondtam hogy van is De az árát megkérdeztem csütörtökön érkezik .
2017. március 29., szerda 11:56 |
|
|
outsider
|
Azt nem mondtam hogy van is De az árát megkérdeztem
|
2017. március 29., szerda 8:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
outsider írta: papó írta: outsider írta: És ha nem titok mennyibe kerülnek a red cherry garnélák a boltban? Esküszöm nem tudom . Akkor megmondom: 390 Huf Mikor voltál bent , hiszen jelenleg nincs
2017. március 29., szerda 7:37 |
|
|
outsider
|
papó írta: outsider írta: És ha nem titok mennyibe kerülnek a red cherry garnélák a boltban? Esküszöm nem tudom . Akkor megmondom: 390 Huf
|
2017. március 28., kedd 15:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
outsider írta: És ha nem titok mennyibe kerülnek a red cherry garnélák a boltban? Esküszöm nem tudom .
2017. március 19., vasárnap 22:54 |
|
|
outsider
|
És ha nem titok mennyibe kerülnek a red cherry garnélák a boltban?
|
2017. március 19., vasárnap 22:50 |
|
|
outsider
|
Végül sok olvasgatás után az RC mellett döntöttem. Jövő hónapban beszerzek párat. Lehetőség szerint csak csajokat.
|
2017. március 18., szombat 21:50 |
|
|