|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:43
|
Szerző |
Üzenet |
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Szia Papó! Jövő héten megyek hozzátok lesz Echinodorus uruguayensis?
|
2010. február 12., péntek 19:34 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
papó írta: edo írta: Szia! Régebben írtam neked hogy nagyon szeretnék Cynotilapia sp. "hara" Gallireya Reef -t sügért. Sajnos sehol se jutok hozzá. Nem tudnál segíteni ebben? Köszönöm Szia ! Nem emlékezem , hogy tőlünk kértél volna ilyet. Kedd környékén utána tudok nézni. Rendben, várom válaszod. Köszönöm.
|
2010. február 12., péntek 11:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edo írta: Szia! Régebben írtam neked hogy nagyon szeretnék Cynotilapia sp. "hara" Gallireya Reef -t sügért. Sajnos sehol se jutok hozzá. Nem tudnál segíteni ebben? Köszönöm Szia ! Nem emlékezem , hogy tőlünk kértél volna ilyet. Kedd környékén utána tudok nézni.
2010. február 11., csütörtök 19:07 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Szia! Régebben írtam neked hogy nagyon szeretnék Cynotilapia sp. "hara" Gallireya Reef -t sügért. Sajnos sehol se jutok hozzá. Nem tudnál segíteni ebben? Köszönöm
|
2010. február 10., szerda 13:51 |
|
|
Radek
|
Sziasztok ,
Mivel nem kaptam egy valaszt a masik forumon ujra irok mert ezen a heten el szeretnek meni . Kene nekem :
4 cserep HC 1 cserep Ludwigia Arcuata 1 cserep Staurogyne 1 cserep Pogostemon Helferi Moha Fajta miljen erkezet , aszt montad hogy mama erkezik ? Lehetseges feri teni ezeket a novenyeket a mire megyek ? Mek az a nap amikor bisztos lesz mindegyekbul es perse a mohakbul is . Meg kene 10 Amano Garnela is . Koszi!
|
2010. február 8., hétfő 12:45 |
|
|