Szerző |
Üzenet |
Radek
|
Meg van beszelve .
|
2010. február 16., kedd 20:02 |
|
|
RobRoy
|
papó írta: RobRoy írta: Lenne 1-2 kerdesem Mit tudnak ezek megenni? vilagitas mehet nekik ejjel nappal hogy a vizet melegitse? udv RR Szia ! Nem lesz velük semmi probléma , tegyél be pár szál növényt és elég "kaját" találnak maguknak , persze ha jössz a boltba akkor adok garnéla eleséget. Hagyd őket " aludni " minden élőlénynek meg van a bioritmusa. Koszonom a gyors valaszt! Most nem hiszem hogy megyek par napig mert a mai kis setan megjobban sikerult megfaznom ))) raktam nekik mindenfel zoldseget
|
2010. február 16., kedd 19:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Radek írta: Igen , Blyxa Japonica .
De aszt kaptam egy havertol , egy par szalat es uljan nagy lett egy holnap alat . A szaporulatot ki ne dobd , ha kérhetem Többen várnak Blyxára de sajna nekem is csak pár tő van , azt nevelgetem itt pár barátnak. Elüzleteljük ha jössz felénk esetleg más növényre....
2010. február 16., kedd 19:39 |
|
|
Radek
|
Igen , Blyxa Japonica .
De aszt kaptam egy havertol , egy par szalat es uljan nagy lett egy holnap alat .
|
2010. február 16., kedd 19:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Radek írta: Sziasztok ,
Sikerult meg nezni a Tropica Grow Master 5 L arat?
Koszi . Az akváriumodban középen az Blyxa ?? Kb 30 000 ft az 5 liter tápoldat.
2010. február 16., kedd 19:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
RobRoy írta: Lenne 1-2 kerdesem Mit tudnak ezek megenni? vilagitas mehet nekik ejjel nappal hogy a vizet melegitse? udv RR Szia ! Nem lesz velük semmi probléma , tegyél be pár szál növényt és elég "kaját" találnak maguknak , persze ha jössz a boltba akkor adok garnéla eleséget. Hagyd őket " aludni " minden élőlénynek meg van a bioritmusa.
2010. február 16., kedd 19:23 |
|
|
Radek
|
Sziasztok ,
Sikerult meg nezni a Tropica Grow Master 5 L arat?
Koszi .
|
2010. február 16., kedd 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Killer81 írta: Üdv papó ! Angol oldalon olvastam ehhez a fajhoz hogy "sült artémiával" lehet nevelni, de nem értem mi az élő friss és a "sült" közt a különbség. Vagy csak félreértettem valamit. Szia ! Szerintem a "sült " esetében konzervre gondolhattak. A legegyszerűbb a fagyasztott cyplops etetése. Pár nap és itt a tavasz ,lehet nekik planktont fogni. Annál jobb nem létezik.
2010. február 16., kedd 19:19 |
|
|
RobRoy
|
Lenne 1-2 kerdesem Ma szuro takaritas kozben talaltam icipici red cherry garnikat. Mit tudnak ezek megenni? beleraktam oket egy 1-2 literes kis uvegvazaba:) nem fog a viz nagyon lehulni nekik? vilagitas mehet nekik ejjel nappal hogy a vizet melegitse? Elore is koszonom a segitseget! udv RR
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2010. február 16., kedd 19:03 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Üdv papó ! Sikerült beszereznem, egy vidéki rokonlátogatásunk során háztól a régóta "áhított" Lamprologus Ocellatus "gold" változatát. 6db lett végül. Sajnos még igen fiatalok. Mindössze 6-7mm-esek. Ennek ellenére 10 perccel a helyükre kerülésük után heves harcba kezdtek a terület és erőviszonyok tisztázása végett. Kaptam némi általuk megszokott nevelő száraz tápot is. Evvel kapcsolatban kérném a segítséged, hogy mivel lenne érdemes etetni őket míg ilyen kicsik. Artemiát tudok keltetni Én is idehaza ha az is jó, de ha tudsz ajánlani jobbat, akkor a szerint járok el. Előre is köszönöm. Angol oldalon olvastam ehhez a fajhoz hogy "sült artémiával" lehet nevelni, de nem értem mi az élő friss és a "sült" közt a különbség. Vagy csak félreértettem valamit.
|
2010. február 16., kedd 12:01 |
|
|