|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:45
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Szia Gabi bá! Easy Carbo-val, hogy álltok? Ha lesz időm szombaton mennék érte! Szia ! Gyere nyugodtan , van cucc
2010. június 28., hétfő 20:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
nermal93 írta: Hello Papó! Mikor vihetek be újra ancikat? Van vagy 50 db üdv Balázs Szia ! KB 1 hét még kell , hogy helyet tudjak csinálni a halaknak.
2010. június 28., hétfő 20:36 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia Gabi bá! Easy Carbo-val, hogy álltok? Ha lesz időm szombaton mennék érte!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2010. június 28., hétfő 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
nermal93 írta: Hello Papó! Mikor vihetek be újra ancikat? Van vagy 50 db üdv Balázs Szia ! Hétfőn megnézem mennyi van.
2010. június 27., vasárnap 12:32 |
|
|
nermal93
|
Hello Papó! Mikor vihetek be újra ancikat? Van vagy 50 db üdv Balázs
|
2010. június 26., szombat 20:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
artegor írta: Szia papó! Ismét tudnék bevinni emersen nevelt bacopa australist (mulkoris ilyet vittem,csak eltévesztettem a nevét ). A héten vihetem ? üdv. Marci Szia ! Persze , természetesen hozhatod
2010. június 21., hétfő 18:19 |
|
|
artegor
Csatlakozott: 2010. március 11., csütörtök 21:46 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia papó! Ismét tudnék bevinni emersen nevelt bacopa australist (mulkoris ilyet vittem,csak eltévesztettem a nevét ). A héten vihetem ? üdv. Marci
2010. június 21., hétfő 14:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Zsolti írta: Tisztelt Cégvezetés!
Nyíregyházán lakom, és rendszeresen látogattam az Önök üzletét a Széchenyi utcán. Látogattam, múlt időben írom, mert a színvonal egyre csak romlik. És itt nem csak arról van szó, hogy a két kislány szakmai felkészültsége hagy kívánni valót maga után, (ugye ez szaküzlet), hanem a vásárlókkal való bánásmód is. Nem egyszer fordult elő velem, hogy betérve az üzletbe nem figyeltek rám, hosszú percek múlva tudtak végre velem foglalkozni. Ha viszont az ismerőseik/szerelmeik vannak bent a boltban, hajlamosak észre sem venni a vásárlót. Semmi probléma azzal, ha két ember szereti egymást, de azért a munkaidőben a vevő az első. A másik gondom az árukészlet, bár az már nem az ő felelősségük, de egy ekkora boltban ne kelljen napokat várni egy doboz vipan haleledelre. Üdvözlöm! Bár az üzletre csak közvetlen ráhatásunk van /mi szállítunk árut/, azért jelezzük az észrevételedet. Az áru-hiány egyébként a beszállítói késedelemnek is betudható /válság miatti ritkább szállítások, stb./, azért szerintem így is a kereslethez képest szinvonalas az üzlet. A személyeskedéshez nincs hozzáfűznivalóm minden szubjektív.
2010. június 9., szerda 13:18 |
|
|
Zsolti
|
Tisztelt Cégvezetés!
Nyíregyházán lakom, és rendszeresen látogattam az Önök üzletét a Széchenyi utcán. Látogattam, múlt időben írom, mert a színvonal egyre csak romlik. És itt nem csak arról van szó, hogy a két kislány szakmai felkészültsége hagy kívánni valót maga után, (ugye ez szaküzlet), hanem a vásárlókkal való bánásmód is. Nem egyszer fordult elő velem, hogy betérve az üzletbe nem figyeltek rám, hosszú percek múlva tudtak végre velem foglalkozni. Ha viszont az ismerőseik/szerelmeik vannak bent a boltban, hajlamosak észre sem venni a vásárlót. Semmi probléma azzal, ha két ember szereti egymást, de azért a munkaidőben a vevő az első. A másik gondom az árukészlet, bár az már nem az ő felelősségük, de egy ekkora boltban ne kelljen napokat várni egy doboz vipan haleledelre.
|
2010. június 9., szerda 12:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Radek írta: Erdekelne egy par noveny:
Microsorum pteropus 'Windelřv'
Myriophyllum tuberculatum (red)
Nesaea pedicellata Szia ! Még 1 nap türelmet kérek. A Nesaea pedicellata-t elfelejtettem megnézni.
2010. május 10., hétfő 18:46 |
|
|