Szerző |
Üzenet |
halacska
Csatlakozott: 2010. december 19., vasárnap 17:34 Hozzászólások: 1
|
Hali, Némó......... Ez a Tropicalfish fóruma. Szeretettel és különlegességekkel várunk az üzletünkben. Cím Debrecen Piac u. 38.
|
2010. december 19., vasárnap 17:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
artegor írta: 9-után megyek valamikor. dekor kövek, nagyon kicsi red moor fák vannak? azok érdekelnének most, ja és persze egy 3 literes amazonia ha van. Ocean nutrition Fe+ ? ezekért mennék holnap =) üdv Szia ! Elvileg van minden ami kellene.. ha csak ma el nem fogyott valami .... Üdv G.
2010. december 18., szombat 17:29 |
|
|
artegor
Csatlakozott: 2010. március 11., csütörtök 21:46 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Debrecen
|
9-után megyek valamikor. dekor kövek, nagyon kicsi red moor fák vannak? azok érdekelnének most, ja és persze egy 3 literes amazonia ha van. Ocean nutrition Fe+ ? ezekért mennék holnap =) üdv
2010. december 18., szombat 17:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
artegor írta: Szia papó! kicsit átalakítottam az akváriumomat. Növény fronton rendet raktam, elég nagy volt már a káosz Pár tő Narrow microsorium, 1 kis Cripto srispulata var balanse, és Bacopa australis, monnieri van. holnap be tudom vinni? üdv marci Szia ! Gyere várlak , de csak délig leszek.
2010. december 18., szombat 17:09 |
|
|
artegor
Csatlakozott: 2010. március 11., csütörtök 21:46 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia papó! kicsit átalakítottam az akváriumomat. Növény fronton rendet raktam, elég nagy volt már a káosz Pár tő Narrow microsorium, 1 kis Cripto srispulata var balanse, és Bacopa australis, monnieri van. holnap be tudom vinni? üdv marci
2010. december 18., szombat 16:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
[/quote] Ok !a akkor ünnep előtt megyek tubiért. Közben leikráztak megint ,keltethetek abban a medencében amiben a mostaniak vannak vagy már túl nagy lesz a méretkülönbség mire az ujjak elúsznak?[/quote] Mindenképpen másik akvárium lenne az ideális az ikráknak.
2010. december 17., péntek 19:02 |
|
|
robi83
|
papó írta: robi83 írta: Helló megint én vagyok. , megint kisvitorlás A következő kérdés az lenne , hogy artémiáról mikor lehet , és mire áttérni? Szombaton ettek először. Egyébként kicsit elsaccoltam inkább 40-50 db körül lehetnek , mostmár jobban látszanak:D van némi szétnövés köztük . Nem látok elhullást , minden más nap leszívom a trutyit az alljáról . Friss vízzel pótlom a hiányt . Köszi . Szia ! Kb 2 hetes korukba már megeszik az apróra vágott alaposan átmosott tubifexet. A többit szuperül csinálod Ok !a akkor ünnep előtt megyek tubiért. Közben leikráztak megint ,keltethetek abban a medencében amiben a mostaniak vannak vagy már túl nagy lesz a méretkülönbség mire az ujjak elúsznak?
|
2010. december 17., péntek 15:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
robi83 írta: Helló megint én vagyok. , megint kisvitorlás A következő kérdés az lenne , hogy artémiáról mikor lehet , és mire áttérni? Szombaton ettek először. Egyébként kicsit elsaccoltam inkább 40-50 db körül lehetnek , mostmár jobban látszanak:D van némi szétnövés köztük . Nem látok elhullást , minden más nap leszívom a trutyit az alljáról . Friss vízzel pótlom a hiányt . Köszi . Szia ! Kb 2 hetes korukba már megeszik az apróra vágott alaposan átmosott tubifexet. A többit szuperül csinálod
2010. december 16., csütörtök 22:23 |
|
|
robi83
|
Helló megint én vagyok. , megint kisvitorlás A következő kérdés az lenne , hogy artémiáról mikor lehet , és mire áttérni? Szombaton ettek először. Egyébként kicsit elsaccoltam inkább 40-50 db körül lehetnek , mostmár jobban látszanak:D van némi szétnövés köztük . Nem látok elhullást , minden más nap leszívom a trutyit az alljáról . Friss vízzel pótlom a hiányt . Köszi .
|
2010. december 16., csütörtök 18:00 |
|
|
robi83
|
hali. bent van a szűrő. ikrázni már töbször ikráztak ,igazából havonta töbször mostanában , csak az ancik ellopkodták az ikrát eset . Most elvettem az első nap ,kiváncsi voltam egyálltalán termékenyek-e, elég sok ikra elpusztult ..dez lehet az én hibám. Egy anubias levél fullonvolt velük. Az apa fátyolos tejesen hibátlan úszókkal az anya standard, mind kettő márványos , és Tőletek van . Kiváncsi vagyok sikerűl -e párat felnevelni..
|
2010. december 12., vasárnap 9:00 |
|
|