ketchup07 írta:
Hali!
Én is szolgálok néhány kérdéssel:
- A tropica növények a jól megszokott tropica minőséget képviselik?
- Azok a termékek melyek a webshopban megtalálhatóak jelenleg is vannak a boltban, vagy azok is kint vannak, melyek nincsenek raktáron?
- Egy 6 mm-es üvegű fekete ragasztásos normál akvárium (kb 65 liter) mennyibe kerülne? (Tudom van egy ajánlatkérési lehetőség, de ha már itt vagyok hátha válaszoltok rá.)
- A kiszállítás költsége változó? kb mennyi?
- A kiszállítás lebeszélhető napra (és esetleg napszakra) ?
- A dekorköveknél a mennyiséget darabra kell megadni, a darab kilogrammot jelent igaz?
- Egy kg dragon kő kb hány liter kőnek felel meg?
Köszönöm szépen!
K.
Szia !
Természetesen a Tropica növényei a minőséget képviselik a név a márka kötelez .
Több 5 éve sikeresen tartjuk ezt a terméket.
"Egy 6 mm-es üvegű fekete ragasztásos normál akvárium (kb 65 liter) mennyibe kerülne? (Tudom van egy ajánlatkérési lehetőség, de ha már itt vagyok hátha válaszoltok rá.)"
Sajna ezt csak reggel tudom megmondani , mert nem én intézem
" A kiszállítás költsége változó? kb mennyi"
Ez mindíg kg függő.
"A kiszállítás lebeszélhető napra (és esetleg napszakra) "
Napra természetesen lebeszélhető , a napszak az necces.
"
A dekorköveknél a mennyiséget darabra kell megadni, a darab kilogrammot jelent igaz?
- Egy kg dragon kő kb hány liter kőnek felel meg?"
A köveknél kg -ra értendő az ár.
Egy kg dragon kő valamivel kevesebb mint 1 liter kőnek felel meg mivel tömör cucc -ról van szó.
" Azok a termékek melyek a webshopban megtalálhatóak jelenleg is vannak a boltban, vagy azok is kint vannak, melyek nincsenek raktáron "
Mivel üzletünk több mint 250 m2 ezért nagyon nagy az árukészlet, tehát a shop-ban feltöltött árúk legalább 90 % állandó jelleggel megtalálható az üzletben.
Inkább azt mondanám , hogy a boltban lényegesen több árú van ,mint a shop-ban