Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nem hiszem , hogy különösebben megterhelnéd a vizet és a szűrőt , egy megfelelő számú lazac csapattal. Részben egy 40 fős vörös neon csapatnak lessz. Remélem mikor majd a jövőben megyek hozzátok venni akkor lessz belőle bőven.
_________________ K.Tamás
|
2011. október 27., csütörtök 18:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Ha egy vegyes halas akváriumot szeretnél létrehozni , akkor semmi gond a kiszemelt állatokkal. Ha a növényekre koncentrálsz akkor viszont sok gondot nyakadba veszel. Visszatérve, az első kérdésre. Én valami hasonlót szeretnék, nem tudom mennyire bírná el a szűrő. Remélem nem baj, hogy belinkeltem, de a képet nem tudom betenni, még kimenteni sem. A 3. oldalt az első kép http://www.akvarista.hu/images/ebook/ke ... epesek.pdfNem hiszem , hogy különösebben megterhelnéd a vizet és a szűrőt , egy megfelelő számú lazac csapattal.
2011. október 27., csütörtök 18:15 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ha egy vegyes halas akváriumot szeretnél létrehozni , akkor semmi gond a kiszemelt állatokkal. Ha a növényekre koncentrálsz akkor viszont sok gondot nyakadba veszel. Visszatérve, az első kérdésre. Én valami hasonlót szeretnék, nem tudom mennyire bírná el a szűrő. Remélem nem baj, hogy belinkeltem, de a képet nem tudom betenni, még kimenteni sem. A 3. oldalt az első kép http://www.akvarista.hu/images/ebook/ke ... epesek.pdf
|
2011. október 27., csütörtök 11:23 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Mexx2 írta: Érdekellne, hogy a Corydoras aeneus,és a Corydoras paleatus halaknak mennyire jó a 0-4 mm-es bazalt aljzatnak? És a növényeknek jó-e ez az aljzat? A bazalt a talajlakóknak nem túl jó választás , hiszen élesek lehetnek a kövecskék szélei. Ez persze orvosolható ha 1/2 órára beteszed a bazaltot egy betonkeverőbe és lekoptatod a széleket. Így már remek választás. Na ilyen frappáns tippet sem hallottam még, 30 perces keverés. De nem hülyeség.
|
2011. október 25., kedd 20:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Érdekellne, hogy a Corydoras aeneus,és a Corydoras paleatus halaknak mennyire jó a 0-4 mm-es bazalt aljzatnak? És a növényeknek jó-e ez az aljzat? A bazalt a talajlakóknak nem túl jó választás , hiszen élesek lehetnek a kövecskék szélei. Ez persze orvosolható ha 1/2 órára beteszed a bazaltot egy betonkeverőbe és lekoptatod a széleket. Így már remek választás.
2011. október 25., kedd 20:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Érdekellne, hogy a Corydoras aeneus,és a Corydoras paleatus halaknak mennyire jó a 0-4 mm-es bazalt aljzatnak? És a növényeknek jó-e ez az aljzat?
|
2011. október 25., kedd 14:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
atti76 írta: Mexx2 írta: Hát elég furcsa, hogy a matrix anyagok ugyanazok, mivel a Van Gerven sokkal olcsóbb mint a seachem, vagy a trop töredéke ezeknek. Mintha úgy láttam volna hogy 25kg kerűl 1600-ba Hol? A korábbi beszerzési helyen már nem forgalmazzák. A Matrix Trop a legolcsóbb jelenleg. Nem mostani adat, csak olvastam.
|
2011. október 22., szombat 8:13 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Mexx2 írta: Hát elég furcsa, hogy a matrix anyagok ugyanazok, mivel a Van Gerven sokkal olcsóbb mint a seachem, vagy a trop töredéke ezeknek. Mintha úgy láttam volna hogy 25kg kerűl 1600-ba Hol? A korábbi beszerzési helyen már nem forgalmazzák. A Matrix Trop a legolcsóbb jelenleg.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 21., péntek 21:22 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
atti76 írta: Mexx2 írta: Igen ezt eddig is tudtam. De inkább az érdekellne hogy hány négyzetméternyi felülettel rendelkezik. Mert azt sehol sem láttam eddig. Nekem mindkettőből van olyan 20-20 liter. A Siporax jobb, utána a Matrix/Matrix trop/Van Gerven (ezek ugyanazok). Hát elég furcsa, hogy a matrix anyagok ugyanazok, mivel a Van Gerven sokkal olcsóbb mint a seachem, vagy a trop töredéke ezeknek. Mintha úgy láttam volna hogy 25kg kerűl 1600-ba
|
2011. október 21., péntek 21:06 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Mexx2 írta: Igen ezt eddig is tudtam. De inkább az érdekellne hogy hány négyzetméternyi felülettel rendelkezik. Mert azt sehol sem láttam eddig. Nekem mindkettőből van olyan 20-20 liter. A Siporax jobb, utána a Matrix/Matrix trop/Van Gerven (ezek ugyanazok).
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 21., péntek 20:55 |
|
|