Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Hogy a francba csináljátok ezt az idézetet? ???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. március 6., kedd 19:22 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Sly! köszi a tanácsot. Tettem a reduktor és a bubiszámláló közzé egy gardena csapot.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. március 6., kedd 19:21 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Hogy a francba csináljátok ezt az idézetet?
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2012. március 6., kedd 19:14 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Sly! köszi a tanácsot. Tettem a reduktor és a bubiszámláló közzé egy gardena csapot.
|
2012. március 6., kedd 19:13 |
|
|
SlyChocolate
|
atis70 írta: Sziasztok! Most üzemeltem be a nagynyomású CO-t ,sajnos még nincs mágneszelepem. Az lenne a kérdésem, hogy elég -e ha csupán a tűszelepet zárom el és a palackhoz nem nyúlok?Vagy inkább a palacknál zárjam el? Szia Ati. Pár évnyi palackos CO2-őzés után én azt mondom fognék egy mezei ruhaszárító csipeszt és a visszacsapó szelep és a diffi közzé a derékba megtört csőre tenném. Miért is? Mert sem a palack csapja sem a nyomáscsökkentő csapja sem annak a tűszelepe nem arra van kitalálva, hogy napi szinten nyisd-és-zárd. Arról nem is beszélve, hogy azonos CO2 szintet minden nap nem fogsz tudni beállítani, ez tuti! A változó CO2 szint pedig előbb-utóbb algásodáshoz fog vezetni. Szóval a mágnesszelepet kell imitálni amit vagy egy ruhaszárító csipesszel vagy egy jó minőségű levegőztetőhöz való csappal lehet. Természetesen a csap esetében mindig teljesen ki kell nyitnod és finoman zárnod (ez is tűszelepes). Mert csak így lesz minden nap azonos a CO2 szint. Pl a Sera gyárt ilyen szettet amiben van.sőt most látom van benne visszacsapó szelep is.
|
2012. március 5., hétfő 20:22 |
|
|
atis70
|
Sziasztok! Most üzemeltem be a nagynyomású CO-t ,sajnos még nincs mágneszelepem. Az lenne a kérdésem, hogy elég -e ha csupán a tűszelepet zárom el és a palackhoz nem nyúlok?Vagy inkább a palacknál zárjam el?
|
2012. március 5., hétfő 19:57 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: myk74 írta: Üdv! Holnap beküldöm a barátomat a boltba(végre)!Porból kevert makrotáp 500ml,és algaírtó csodapor kellene 2-3 zacsival.Gondolom van készleten bőven.Nem tudja mit kér csak olvasni fogja az üzenetet amit küldtem neki ,ne kacagjátok ki ,fogja mondani hogy myk74-nek kell.Köszi a segítséget előre is! Nincsen messze Debrecen ,de mégsem bírok eljutni hozzátok! Oké ! Vettem az adást MESTER!KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET,ÉS AZ AKCIÓT!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 28., kedd 20:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Üdv! Holnap beküldöm a barátomat a boltba(végre)!Porból kevert makrotáp 500ml,és algaírtó csodapor kellene 2-3 zacsival.Gondolom van készleten bőven.Nem tudja mit kér csak olvasni fogja az üzenetet amit küldtem neki ,ne kacagjátok ki ,fogja mondani hogy myk74-nek kell.Köszi a segítséget előre is! Nincsen messze Debrecen ,de mégsem bírok eljutni hozzátok! Oké ! Vettem az adást
2012. február 27., hétfő 22:17 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Üdv! Holnap beküldöm a barátomat a boltba(végre)!Porból kevert makrotáp 500ml,és algaírtó csodapor kellene 2-3 zacsival.Gondolom van készleten bőven.Nem tudja mit kér csak olvasni fogja az üzenetet amit küldtem neki ,ne kacagjátok ki ,fogja mondani hogy myk74-nek kell.Köszi a segítséget előre is! Nincsen messze Debrecen ,de mégsem bírok eljutni hozzátok!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 27., hétfő 21:47 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: Az a helyzet Mex , hogy én is tettem be olyan fát az akváriumba ami olyan szivacsos volt . Nem lett semmi gubanc. De ezt valakinek tanácsolni nem merném . Tudod .. saját felelősség Én csak bevállalom akkor, addig nem nyugszom míg a saját káromon meg nem tanulom. Bár az algaevők lehet kedvelni fogják. "Én csak bevállalom" Így kell ezt csinálni Az a biztos. Csak már meg van 2 nagy lávakövem egy redmoor fám meg ez, nem lesz hely az akváriumban!
_________________ K.Tamás
|
2012. február 26., vasárnap 18:53 |
|
|